12:30 uur 15-03-2017

SpeechExec Pro 10 de spraakherkenning volgens Philips

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, de nummer 1 in professionele dicteeroplossingen, introduceert zijn nieuwe spraakherkenningsoplossing. Philips SpeechExec Pro 10 brengt auteurs en transcribenten met elkaar in contact voor een efficiëntere workflow. “ Philips was al compatibel met professionele spraakherkenningssoftware, maar dit is de eerste keer dat we professionele spraakherkenning integreren in onze SpeechExec workflowoplossing”, vertelt Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170315005017/nl/

Philips SpeechExec ProPhilips SpeechExec Pro

Het gaat om een nieuwe belangrijke stap in de strategie van het merk om altijd te streven naar een vereenvoudigd en versneld proces van documentbeheer in advocatenkantoren en bedrijven. SpeechExec Pro 10 zorgt er voortaan voor dat gebruikers die de aanmaak van hun documenten willen versnellen, dit kunnen doen vanuit één en dezelfde oplossing.

Een 360° oplossing, efficiënter, sneller en flexibeler

Met SpeechExec Pro 10 kunnen gebruikers profiteren van geavanceerde spraakherkenning zonder aparte software te hoeven installeren. Auteurs kunnen de spraakherkenning op het scherm gebruiken met een microfoon of hun vooraf opgenomen audiobestanden van hun mobiele dicteerapparaten, zoals de Philips Pocket Memo of hun smartphone, laten transcriberen.

De nieuwe spraakherkenningssoftware van Philips SpeechExec Pro 10 begrijpt meerdere talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands en Spaans. Dr. Brauner legt verder uit: “De software kan nieuwe woorden leren, zodat gebruikers nog nauwkeurigere resultaten kunnen behalen naarmate ze het programma langer gebruiken.” Auteurs kunnen ook hun bestaande woordenlijsten en eerder opgeslagen opdrachten inladen.

Voor gebruikers die een gespecialiseerde woordenschat willen gebruiken (zoals vb. zakelijk of juridisch) biedt Philips SpeechExec Pro 10 een volledige compatibiliteit evenals geavanceerde functies voor nog meer flexibiliteit. Auteurs kunnen hun unieke stemprofiel gebruiken op meerdere werkstations.“Ondersteuning van roamingprofielen is een belangrijk voordeel van de nieuwe SpeechExec Pro 10. Auteurs hebben nu veel meer flexibiliteit. Ze kunnen nu werken vanuit huis, onderweg, en zelfs in combinatie met onze andere services, zoals de SpeechLive cloudgebaseerde dicteerworkflow “, legt Dr. Brauner uit. Voor mobiel gebruik, ten slotte, kunnen gebruikers, waar ze ook zijn, voortaan hun opnames vanaf hun smartphone rechtstreeks naar de Philips SpeechExec Pro 10 oplossing versturen met behulp van de dicteerrecorder app van Philips.

Een verdere stap van Philips

Met SpeechExec Pro 10 wil Philips het leven van zijn professionele gebruikers vereenvoudigen.

“Spraakherkenning was de ontbrekende schakel in ons portfolio. Vandaag kunnen we aan onze klanten een geheel van tools aanbieden die nodig zijn om hun documentproductie te optimaliseren,” zegt Daniël Segers, Sales Manager Benelux voor Philips Speech Processing Solutions.

Philips klanten kunnen nu zowel opname-apparaten, beheersoftware en spraakherkenning verkrijgen bij dezelfde partner, waardoor minder stappen nodig zijn en een homogene totaaloplossing wordt gegarandeerd. “ Voortaan bieden we een totaaloplossing. De cirkel is rond.” Besluit Daniël Segers.

De nieuwe oplossing ondersteunt de meest recente dicteerrecorders en microfoons van Philips. U kunt deze nieuwe spraakherkenningssoftware 30 dagen gratis uitproberen op:www.philips.com/dictation

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals de Philips Pocket Memo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec dictation recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen en een naadloze spraak-naar-tekst oplossing toe te voegen met de nieuwe Philips SpeechScribe service. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Lea Pachta
Tel: +43 1605 291 744
E-mail: lea.pachta@speech.com
www.philip s.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr