09:21 uur 28-02-2017

Goodix introduceert’s werelds eerste in-display vingerafdruksensor op het MWC 2017

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Goodix, de vooraanstaande ontwikkelaar van menselijke interface en biometrische oplossingen voor mobiele apparaten, heeft vandaag op het Mobile World Congress (MWC) 2017 haar nieuwe In-Display Vingerafdruksensor gelanceerd. Dit is ‘s werelds eerste vingerafdruksensor die is geïntegreerd in het AMOLED-display van mobiele apparaten. De vooruitstrevende technologie van de sensor heeft een nieuwe generatie van mobiel apparaatontwerp teweeggebracht.

De In-Display Vingerafdruksensor kan een bepaald gebied van een AMOLED-display veranderen in een vingerafdruksensor, waardoor mobiele apparaatproducenten geen vingerafdrukknoppen meer hoeven te installeren. De In-Display Vingerafdruksensor ondersteunt het laatste grenzeloze ontwerp van mobiele apparaten, waardoor de verhouding scherm-tot-lichaam wordt verbeterd en een vriendelijke interactie-ervaring voor de gebruiker mogelijk wordt gemaakt.

Dankzij de jarenlange ervaring van Goodix in het ontwikkelen van vingerafdrukcontroletechnologieën, biedt de In-Display Vingerafdruksensor door haar kleine formaat en erg geringe stroomverbruik een standaard elektronische interface voor gemakkelijke aanpassing aan de diverse ontwerpvereisten van mobiele apparaten.

De In-Display Vingerafdruksensor toont het leiderschap van Goodix in mobiele biometrische en gebruikersinterfacetechnologieën. Zijn vingerafdrukcontrole- en touch-oplossingen worden al door vele wereldwijde merken gebruikt, waaronder HUAWEI, OPPO, vivo, Xiaomi, ZTE, LG, Nokia, en ASUS. Goodix blijft ernaar streven om een leidende rol te spelen in de IC designbranche door op onovertroffen wijze te investeren in onderzoek en ontwikkeling, serviceondersteuning en talent.

Ga langs bij stand nummer 1F40 om de geavanceerde In-Display Vingerafdruksensortechnologie zelf te zien.

Over Goodix:

Goodix, een vooraanstaande ontwikkelaar en aanbieder van vingerafdruk- en touchscreen-oplossingen voor mobiele telefoons, tablets en wearables, heeft momenteel een gediversificeerd portfolio van oplossingen voor vingerafdrukauthenticatie die uitstekende flexibiliteit bieden om aan te sluiten bij de afwisselende voorkeuren van zijn consumenten en partners. De technologie van Goodix omvat Live Finger Detection TM , Invisible Fingerprint Sensor (IFS TM), en door glas bedekte en gecoate knopsensoren. Daarnaast is Goodix actief betrokken geweest bij het ondersteunen van Alipay en China UnionPay met hun onderzoeken van industriestandaarden voor vingerafdrukauthenticatie. Steeds meer vooraanstaande telefoonproducenten hebben vingerafdruk- en touchoplossingen van Goodix in gebruik genomen. Op 17 oktober 2016 werd Goodix genoteerd op de Shanghai Stock Exchange; de aandeelcode is 603160.

Goodix™, IFS TM en Live Finger Detection TM zijn handelsmerken van Goodix in China en andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FleishmanHillard, namens Goodix
Alisa Davis, 415-318-4086
Alisa.davis@fleishman.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr