10:11 uur 22-02-2017

Goodix onthult toonaangevende nieuwe innovaties op Mobile World Congress 2017

SHENZHEN–(BUSINESS WIRE)– Goodix, de wereldleider op het gebied van human interface en biometrische technologie, heeft vandaag bekend gemaakt dat het nog een technologische primeur gepatenteerd met onafhankelijke intellectuele eigendommen zal onthullen tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2017 in Barcelona, Spanje. Goodix zal zijn nieuwe technologieën voor het eerst voorstellen op stand 1F40, hal 1 van 27 februari – 2 maart.

De nieuwe innovaties zullen weer de superieure capaciteit van Goodix demonsteren om markttrends accuraat te anticiperen en tegemoet te komen aan menselijke behoeften door middel van technologie. De oplossingen van Goodix voor vingerafdrukauthenticatie beschermen reeds honderden miljoenen mobiele telefoons, tablets en smart wearables.

“We zijn trots om in 2017 terug te keren naar MWC met zo’n indrukwekkende nieuwe innovatie,” zei David Zhang, oprichter en CEO van Goodix. “Op stand 1F40 zullen we onze klanten demonstreren waarom we toonaangevend blijven in de wereldwijde IC design sector.”

Op stand 1F40 zal Goodix verschillende smartphones laten zien uitgerust met de CES prijsbekroonde technologieën waaronder Live Finger Detection TM en IFS TM. Deze keer komt Goodix’s aankondiging op MWC na veel succesvole nieuwe samenwerkingsverbanden en innovaties. Goodix is al 15 jaar lang toonaangevend in de sector door een ongeëvenaarde toewijding aan investeringen in onderzoek en ontwikkeling, serviceondersteuning en talent. Als wereldleider op het gebied van human interface en biometrische technologieën, zullen de nieuwe Goodix-innovaties na hun presentatie op het MWC op de markt komen en het leven van mensen overal ter wereld verrijken met verbeterde beveiliging en meer gemak.

Over Goodix:

Goodix, een vooraanstaande ontwikkelaar en aanbieder van vingerafdruk- en touchscreen-oplossingen voor mobiele telefoons, tablets en wearables, heeft momenteel een gediversificeerd portfolio van oplossingen voor vingerafdrukauthenticatie die uitstekende flexibiliteit bieden om aan te sluiten bij de afwisselende voorkeuren van consumenten en partners zoals Live Finger Detection TM , Invisible Fingerprint Sensor (IFS TM), met glas bedekte sensoren en sensoren met gecoate knoppen. Daarnaast is Goodix actief betrokken geweest bij het ondersteunen van Alipay en China UnionPay met het onderzoeken van industriestandaarden voor vingerafdrukauthenticatie. Terwijl een toenemend aantal vooraanstaande handsetfabrikanten vingerafdrukoplossingen van het bedrijf gebruikt, zal Goodix zijn partnernetwerk blijven uitbreiden om toonaangevend te blijven op het gebied van innovatie in de markt voor biometrische authenticatie . Op 17 oktober 2016 werd Goodix genoteerd op de Shanghai Stock Exchange, de aandeelcode is 603160.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FleishmanHillard, namens Goodix
Alisa Davis, 415-318-4086
Alisa.davis@fleishman.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr