16:35 uur 22-02-2017

EHL breidt opleidingsportfolio uit met hogere diplomaopleidingen online

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), ‘s werelds toonaangevende opleidingsinstituut op het gebied van horecamanagement, heeft een nieuwe reeks hogere diplomaopleidingen gelanceerd. De eerste daarvan – Bevordering van hotelinkomsten – is nu open voor inschrijving. De 12-weekse online programma’s kunnen worden doorlopen op het digitale opleidingsplatform van EHL, dat grote flexibiliteit en een uiterst dynamische leerbeleving biedt.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht:http://www.businesswire.com/news/home/20170222005784/nl/

De nieuwe online cursussen horecamanagement zijn opgezet voor leidinggevenden binnen de sector die hun kennis in korte tijd willen bijspijkeren. Het digitale opleidingsplatform van EHL biedt toegang tot de expertise van de professors en industriepartners van EHL door middel van diverse video’s, online forums en multimediamateriaal. Elke hogere diplomaopleiding heeft een geschatte werklast van 8 uur per week en is gefocust op een cruciaal aspect van horecamanagement, met de meest geavanceerde en toepasselijke kennis. Een EHL-diploma is een bewijs van professionele ontwikkeling en toewijding om op de hoogte te blijven van de aanbevolen werkwijzen binnen de sector.

Elke hogere diplomaopleiding bestaat uit drie afzonderlijke cursussen die verschillende aspecten van hetzelfde onderwerp bestrijken. De vier-weekse cursussen kunnen ook afzonderlijk worden doorlopen door horecaprofessionals met specifieke kortetermijnbehoeften. In de eerste hogere diplomaopleiding komen distributiestrategie, omzetbeheer en e-marketing voor hotels aan de orde.

“Naar deze nieuwste toevoeging aan ons onderwijsaanbod wordt uitgekeken door een groot aantal leidinggevenden uit de horecasector, van onafhankelijk hoteleigenaars tot directieleden van internationale hotels. Sommige hiervan zijn al in het vak sinds de tijd dat er nog geen sociale media en andere revolutionaire digitale elementen waren en hebben een sterke behoefte om hun kennis bij te spijkeren. Dit is een weerspiegeling van onze toewijding tot het luisteren naar de behoeften van de sector en het formuleren van ‘s werelds beste opleidingen. Ons exceptionele onderwijspersoneel, onder leiding van Dr. Achim Schmitt, heeft in nauwe samenwerking met de sector een dynamisch, informatief en uitdagend programma samengesteld dat de EHL-gemeenschap met oprechte trost vervult,” aldus Michel Rochat, CEO van de EHL-groep.

Registratie voor de hogere diplomaopleidingen van EHL is nu open: http://certificates.ehl.edu

Bekijk de introductievideo voor meer informatie over de opleiding “Bevordering van hotelinkomsten”.

Over Ecole hôtelière de Lausanne

Ecole hôtelière de Lausanne is een ambassadeur voor traditionele Zwitserse gastvrijheid en vervult al sinds 1893 een pioniersrol op het gebied van horecaopleidingen. Het instituut heeft bijgedragen tot het ontstaan van een unieke professionele gemeenschap van 25.000 horecamanagers, verenigd door de waarden en het erfgoed van EHL.

EHL biedt vijf academische programma’s; een Bachelor, een Master of Science, een MBA, een Executive MBA en een Master Class. Hetacademische portfolio is ontwikkeld om aan te sluiten op de behoeften van zowel de sector als de studenten, en biedt een brede verscheidenheid van opties die een EHL-opleiding flexibel en toegankelijk maken voor jonge talenten van over de hele wereld.

EHL wordt vaak genoemd als de beste hotelmanagementschool ter wereld en biedt opleidingen op universitair niveau aan 2685 enthousiaste en getalenteerde studenten van 106 verschillende nationaliteiten. EHL is lid van EHL Holding SA, een groep die zich inzet voor horecamanagementopleidingen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of kunt u ons volgen op twitter via @EHLnews

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ecole hôtelière de Lausanne
Sherif Mamdouh, +41217851053
Senior Communications Officer
communication@ehl.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr