17:04 uur 21-02-2017

Reply lanceert Brick Reply – het nieuwe Manufacturing Operations Platform voor Industry 4.0.

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, specialist op het gebied van ontwerp en implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media, heeft de release aangekondigd van Brick Reply, een innovatief Manufacturing Operations Platform voor Industry 4.0 om productieprocessen flexibel te maken en aan te sluiten op netwerken. Brick Reply maakt gebruik van een volledig open servicegebaseerde architectuur die mogelijkheden biedt voor communicatie met machines en sensoren, en voor coördinatie van het productieproces binnen de fabriek.

Het single-point-of-control van de oplossing, de Brick Hub Connector, maakt communicatie mogelijk tussen traditionele productieprocessen – met inbegrip van productie, planning en kwaliteitsborging – en de steeds intelligentere fysieke apparaten van tegenwoordig, zoals sensoren, machines, robots en installaties. Tot de kernfunctionaliteit behoren verzameling en bewaking van gegevens in real-time, en uitgebreide analyse met behulp van big data en in-memory technologieën.
Brick Reply kan op diverse manieren worden gebruikt, allemaal met het doel bedrijfsprocessen in de productiesector te digitaliseren. De flexibiliteit en eenvoudige implementatie bieden productiemanagers echte vrijheid bij het configureren van hun fabricageprocessen en het specificeren van workflows en van de aard en kwaliteit van de gegevens van productielijnen die in real-time worden verzameld.

Aangezien Brick Reply is gebaseerd op een open platform, kan Brick Reply worden geïntegreerd in traditionele contexten en in situaties waar nu al nieuwe technologieën en apparaten worden gebruikt, zoals in Augmented Reality (AR) en Internet of Things (IoT). Het kan ook worden geconfigureerd voor gestroomlijnde fabricagescenario’s op basis van “work islands” of een of meer productielijnen. Fabriekslay-outs kunnen eenvoudig worden aangepast en geïntegreerd in specifieke productstructuren, die worden gedefinieerd in het ERP-managementsysteem of rechtstreeks in Brick Reply.

Het Brick Reply-platform kan worden gebruikt in diverse operationele modellen, van een volledig Software-as-a-Service of op cloud gebaseerd model tot uitvoering via speciale clientinfrastructuren (ter plaatse). De oplossing kan ook worden geïmplementeerd in hybride situaties, waar sommige diensten werken met apparaten in het veld die deel uitmaken van lokale infrastructuren, terwijl andere diensten volledig op de cloud gebaseerd zijn.

In combinatie met technologieën in opkomst, zoals machine learning en big data, openen de functies die worden geleverd door Brick Reply – die tevens productieplanning, onderhoudsmanagement en business intelligence omvatten – de weg naar diverse uiterst interessante fabricagescenario’s. Hiertoe behoren onder andere voorspellende gegevensanalyse ten behoeve van preventief onderhoud en geavanceerde prestatieanalyse, die beide aanzienlijke impact kunnen hebben op productie en zakelijke activiteiten.

Meer informatie: www.brickreply.com

Reply
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen op basis van digitale media en nieuwe communicatiekanalen. Door middel van een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven, werkt Reply samen met grote Europese ondernemingen in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en diensten, banken en verzekeringen, en openbaar bestuur, om zakelijke modellen te bedenken en te ontwikkelen die zijn gebouwd op nieuwe fenomenen als big data, cloudcomputing, digitale media en het Internet of Things. Tot de diensten die Reply levert, behoren: consulting, systeemintegratie en digitale services. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reply
Contactpersonen voor de media:
Fabio Zappelli, +39 02 53576.1
f.zappelli@reply.com
of
Roberta Giani, +39 02 53576.1
r.giani@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr