17:08 uur 20-02-2017

C.H. Robinson zorgt voor versterking en uitbreiding van hun wereldwijde aanwezigheid als expediteur

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– Nu toeleveringsketens blijven globaliseren, staat C.H. Robinson ervoor in dat aan de behoeften van vervoerders wordt voldaan en dat deze worden overtroffen, door uitbreiding van hun mondiale voetafdruk op strategische wereldwijde markten. C.H. Robinson heeft onlangs nieuwe kantoren geopend in Azië en Canada en APC Logistics gekocht, een vooraanstaand leverancier van vrachtverzending en douane-expeditiediensten in de Oceaniëregio. Deze uitbreidingen hebben geleid tot 15 nieuwe C.H. Robinson wereldwijde expeditiekantoren.

De recente groei van de divisie C.H. Robinson’s Global Forwarding getuigt ervan hoe het bedrijf blijft investeren in klanten over de gehele wereld. Wetende dat wereldwijde toeleveringsketens gepaard gaan met verhoogde complexiteiten breidt C.H. Robinson uit naar strategische regio’s om het beste toegerust te zijn om vervoerders te helpen bij het navigeren door hun wereldwijde toeleveringsketens.

“Nu onze klanten wereldwijd actief worden met hun toeleveringsketens vinden wij dat het van cruciaal belang is om ook op die plaatsen een voet aan de grond te krijgen,” aldus Mike Short, president of Global Forwarding bij C.H. Robinson. “Het is spannend om onze diensten en onze getalenteerde personeelspool te zien uitbreiden in deze strategische regio’s.”

Deze wereldwijde investeringen zijn van vitaal belang in termen van wereldhandel, omdat zij verbeterde connectiviteit over de gehele wereld mogelijk maken. Succesvolle wereldwijde toeleveringsketens zijn afhankelijk van onbelemmerde wereldwijde handel om producten bij klanten te krijgen. De toeleveringsketenexperts van C.H. Robinson ontwikkelen innovatieve toeleveringsketenoplossingen voor klanten, los van handelsregelgeving en beleid.

De nieuwe kantoorlocaties zijn Hanoi, Vietnam; Chengdu, China; Nanning, China; Ludhiana, India; Indore, India; Vizag, India; en Vancouver, Canada. Met de koop van APC Logistics heeft C.H. Robinson negen nieuwe kantoorlocaties toegevoegd in Australië en Nieuw-Zeeland.

Verzending over al deze nieuwe kantoren, inclusief kantoren gekocht via de koop, zullen worden geïntegreerd in het eigen technologieplatform van het bedrijf, Navisphere ®. Omdat elke zending snel beschikbaar is, voorziet het wereldwijde platform vervoerders van begin tot eind van betere zichtbaarheid en informatie over hun zendingen.

“Ik heb energie gekregen door de groei van onze Global Forwarding divisie. Ik verheug me op onze voortdurende focus op wereldwijde uitbreiding. Hierdoor zullen wij in staat zijn om een onverslaanbare dienstverleningservaring te ontwikkelen over de gehele wereld,” aldus Short.

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het verbeteren van wereldwijde handel door producten en goederen die de wereldeconomie stimuleren op een naadloze manier te leveren. Door gebruik te maken van de sterke punten van mensen met kennis, bewezen processen en wereldwijde technologie, helpen we onze klanten om slimmer, niet harder, te werken. Als een van ‘s werelds grootste derdenlogistiekleveranciers (3PL), bieden wij een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten voor meer dan 113.000 klanten en 71.000 contractvervoerders via ons geïntegreerde netwerk van 280 kantoren en meer dan 14.000 werknemers. Daarnaast dragen ons bedrijf, onze stichting en onze werknemers jaarlijks miljoenen dollars bij aan verschillende organisaties. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) bevindt zich in Eden Prairie, Minnesota, en het bedrijf is sinds 1997 beursgenoteerd aan de NASDAQ. Bezoek voor meer informatie http://www.chrobinson.com of bekijk onze bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Mediacontactpersoon:
Dani Taber, 952-683-3206
Dani.Taber@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr