17:27 uur 15-02-2017

MyHeritage lanceert Photo Discoveries™

TEL AVIV, Israël & LEHI, Utah–(BUSINESS WIRE)– MyHeritage, het toonaangevende internationale bedrijf voor familiegeschiedenis en DNA-tests, kondigt vandaag de lancering aan van Photo Discoveries, een innovatieve functie die stambomen transformeert door er automatisch bijpassende historische foto’s aan toe te voegen. Photo Discoveries biedt de gebruikers een aantal foto’s van voorouders en verwanten uit andere stambomen, die ze misschien nooit eerder hebben gezien. De gebruikers kunnen de foto’s met één klik aan het bijpassende profiel in hun stamboom toevoegen.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170215005642/nl/

(Photo: Business Wire)(Photo: Business Wire)

Photo Discoveries vormt een extra laag, bovenop het uiterst nauwkeurige Smart Matching™, een MyHeritage-technologie om matchende profielen in andere stambomen te lokaliseren, en Instant Discoveries™, waarmee gebruikers in enkele klikken hele familietakken aan hun stamboom kunnen toevoegen. Photo Discoveries identificeert profielen zonder foto’s in de stamboom van een gebruiker en biedt hiervoor foto’s aan uit matchende profielen in andere stambomen.

Gebruikers kunnen vanuit iedere Photo Discovery maximaal tien foto’s toevoegen, foto’s die ze niet willen ontvangen uitsluiten, en de technologie zo vaak toepassen als gewenst. De foto’s worden na ontvangst naar de matchende stamboomprofielen gekopieerd, met behoud van alle nuttige metagegevens zoals persoonslabels, data en plaatsnamen.

“We blijven bij MyHeritage voortdurend brainstormen over innovatieve nieuwe manieren om onze toonaangevende matchingtechnologieën nóg beter te maken”, vertelt Gilad Japhet, de oprichter en CEO van MyHeritage. “Het is een werkelijk emotionele ervaring om een totaal onbekende foto van een voorouder te ontvangen. Een ervaring die we onze gebruikers zo vaak als maar mogelijk is, willen schenken. Photo Discoveries zorgt hiervoor. Het vervult de belofte van collaboratieve genealogie en biedt voldoening in één klik.”

Photo Discoveries kunnen in miniatuurvorm gratis worden bekeken. Voor het overnemen van de foto’s in de eigen stamboom is een PremiumPlus- of Complete-abonnement bij MyHeritage vereist.

Over MyHeritage

MyHeritage is het toonaangevende wereldwijde platform voor familiegeschiedenis en DNA-tests. Als leider in technologie heeft MyHeritage het ontdekken van familiegeschiedenis getransformeerd tot een toegankelijke en direct lonende activiteit. De wereldwijde community van gebruikers heeft toegang tot een enorme database van historische documenten, de meest universele verzameling stambomen en baanbrekende zoek- en matchingtechnologieën. MyHeritage DNA biedt technologisch geavanceerde, betaalbare DNA-tests waarmee gebruikers hun etnische herkomst en voorheen onbekende verwanten kunnen achterhalen. Miljoenen families rekenen op MyHeritage, die een gemakkelijke manier biedt om familieleden te vinden, de etnische herkomst te ontdekken en familieverhalen uit het heden en verleden te delen en voor toekomstige generaties te bewaren. MyHeritage is beschikbaar in 42 talen.www.myheritage.nl

Contacts

MyHeritage
Willeke Binnendijk
Country Manager Nederland
Telefoonnummer: 06-83650393
E-mailadres: willeke@myheritage.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr