10:07 uur 07-02-2017

Andersen Global maakt samenwerking bekend met TaxChambers LLP in Toronto, Canada

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt met trots de toevoeging van TaxChambers LLP, een belastingadviesbureau in Toronto, Canada, aan Andersen Global bekend. De locatie van TaxChambers LLP Toronto breidt de aanwezigheid van het bedrijf in Canada uit. Het team van The TaxChambers LLP wordt geleid door partners Sunita Doobay en Vitaly Timokhov.

“Onze samenwerking met TaxChambers LLP breidt ons geografische platform in Canada substantieel uit,” zei de CEO van Andersen Tax, Mark Vorsatz. “Door een sterke aanwezigheid toe te voegen in Toronto demonstreren we de toewijding aan onze klanten in deze belangrijke markt en de rest van de wereld.”

Sunita Doobay, leidende Tax Partner van TaxChambers LLP, zei, “We vertegenwoordigen klanten uit Canada, de VS, en andere landen, en de samenwerking met verschillende bedrijven van Andersen Global stelt ons in staat om nog uitgebreidere internationale belastingdiensten aan onze klanten te bieden.”

De belastingadvocaten van TaxChambers LLP adviseren op alle gebieden inclusief internationale belastingen, commoditeitsbelastingen, belastingsgeschillen en procesvoering, transfer pricing, zakenbelasting voor zowel publieke als privébedrijven en belastingplanning voor vermogende families.

Met de toevoeging van TaxChambers LLP is Andersen Global nu wereldwijd vertegenwoordigd op 57 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr