16:06 uur 02-02-2017

Autobandenmarkt.nl is een „MICHELIN Approved Website“

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Bandenfabrikant MICHELIN heeft Autobandenmarkt.nl onderscheiden met het kwaliteitszegel „MICHELIN Approved Website“. Daarmee bevestigt MICHELIN dat Autobandenmarkt.nl volledig voldoet aan alle kwaliteitsnormen die deze bandenhandelaar voor het product- en serviceaanbod en voor de verkoop van banden heeft gedefinieerd. Het zegel wordt op basis van een jaarlijkse controle door TÜV Rheinland verleend.

„We zijn blij met de onderscheiding van MICHELIN, waardoor bevestigd wordt dat het webshop-, producten- en serviceaanbod van Autobandenmarkt.nl overtuigen. Al vele jaren vertrouwen miljoenen klanten ons. We doen er alles aan om te zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft. Aan het kwaliteitszegel kunnen kopers op Autobandenmarkt.nl zien dat ze bij ons hoge standaarden en een gemakkelijke, veilige online aankoop kunnen verwachten,“ zegt Thierry Delesalle van Autobandenmarkt.nl.

Om het zegel „Approved Website“ van Michelin te ontvangen moeten webshops een uitgebreid assortiment aanbieden, gedetailleerde informatie over alle artikelen helder en snel toegankelijk maken en het mogelijk maken om snel een passende band te vinden. Regelmatig geactualiseerde voorraadbestanden, snelle levering en hoge veiligheidsstandaards, de samenwerking met een groot netwerk van montagespecialisten en omvangrijke advies- en serviceaanbiedingen zijn verdere voorwaarden voor de onderscheiding.

Over Autobandenmarkt.nl:

Bij Autobandenmarkt.nl kunnen belangstellenden kiezen uit meer dan 100 bandenmerken en meet dan 25.000 modellen: daaronder ook telkens de banden die als beste uit de tests zijn gekomen. Banden voor personenauto‘s, motoren evenals vrachtwagens, nutsvoertuigen en bussen maken ook deel uit van de portefeuille naast volledige wielen, velgen envervangonderdelen en accessoires voor personenauto‘s. Bijzonder praktisch: De nieuwe banden worden snek en gratis* op elk gewenst adres geleverd. De kopers kunnen bij het online aankopen van de banden ook heel eenvoudig een van de meer dan 1.500 professionele montagepartners kiezen die dan de nieuwe banden vakkundig monteert. Vele van de garages die met ons samenwerken bieden ook nog andere bandenservice aan.

*vanaf 2 banden

Banden online kopen:

www.reifendirekt.de, www.reifendirekt.at, www.reifendirekt.ch, www.123pneus.ch, www.autobandenmarkt.nl, www.123pneus.fr, www.mytyres.co.uk, www.gommadiretto.it,www.neumaticos-online.es en in vele van de Delticom online shops.

Alles over banden van A tot Z: www.banden.nl

Bandentests: www.autobandentest.com

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

Perscontactpersoon:
insignis agentuur voor
communicatie GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr