16:29 uur 27-01-2017

Lion Gem Luxembourg 3 Sarl PIK maakt vierdekwartaalcijfers en jaarcijfers 2016 bekend

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De vierdekwartaalcijfers en jaarcijfers van 2016 van Lion Gem Luxembourg 3 Sarl PIK (aangesloten bij Young’s Seafood Limited) zijn op 27 januari 2017 gepubliceerd op de website voor investeerders. De conference call voor investeerders over de vierdekwartaal- en jaarcijfers van boekjaar 2016 is op 27 januari 2017 om 13.00 uur (GMT)

Als u een investeert of een potentiële investeerder bent in de preferente PIK-obligaties van Lion Gem Luxemburg 3 Sarl met 8¼ of  9 procent rente met vervaldag in 2019 en toegang tot deze informatie wilt of  aan de vergadering wilt deelnemen, kunt u zich inschrijven op de website voor investeerders: https://youngsseafood.co.uk/investors/

 

 

Lion Gem Luxembourg 3 Sarl PIK Announces Fourth Quarter and Full Year Results for FY 2016

 

LONDON–(BUSINESS WIRE)– The fourth quarter and full year results for FY16 (to 30 September 2016) for Lion Gem Luxembourg 3 Sarl PIK (associated with Young’s Seafood Limited) will be available on our Investor Relations website on January 27, 2017, and the Fourth Quarter and Full Year Results for FY16 Call for investors that accompanies this information is scheduled to take place at 13:00 GMT on January 27, 2017.

If you are an investor or a potential investor in the 8¼%/ 9% Senior PIK Notes due 2019, of Lion Gem Luxembourg 3 Sarl, and would like access to this information and/or to join the call, please register your interest on our Investor Relations website:  https://youngsseafood.co.uk/investors/

If you have any questions about the registration process or need further information, please do not hesitate to contact Jimmy Johansson, Senior Group Strategy and Finance Manager at Young’s Seafood International Holdings:
jimmy.johansson@youngsseafood.co.uk

This announcement contains inside information by Lion Gem Luxembourg 3 Sarl PIK under Regulation (EU) 596/2014 (16 April 2014).

Contacts

Young’s Seafood International Holdings
Jimmy Johansson
Senior Group Strategy and Finance Manager
jimmy.johansson@youngsseafood. co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr