15:38 uur 24-01-2017

Philips introduceert de nieuwste versie van SpeechExec Enterprise-software

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, introduceert de nieuwste versie van zijn SpeechExec Enterprise-workflowoplossing geïntroduceerd.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170124005875/nl/

Philips SpeechExec Enterprise 5.0-software is ideaal voor grote organisaties die hun dicteerworkflow willen stroomlijnen. Met deze software worden auteurs, transcribenten, managers en IT-beheerders met elkaar in contact gebracht waardoor het spraak-naar-tekst-proces eenvoudiger en efficiënter verloopt.

Efficiënte systeemconfiguratie

Deze nieuwe versie laat toe individuele instellingen en doorstuurregels aan te maken waardoor dictaten automatisch worden verzonden naar de betreffende transcribenten. De software biedt managers de mogelijkheid om centraal gebruikersprofielen, licenties en systeeminstellingen te beheren. Hierdoor kunnen bedrijven flexibeler en effectiever werken. SpeechExec Enterprise biedt een oplossing voor alle dicteerscenario’s; het is gecertificeerd als Citrix-ready en ondersteunt Terminal Server.

Een vooraanstaande Scandinavische groep van ziekenhuizen die onlangs Philips SpeechExec Enterprise heeft geïmplementeerd, legt uit: “Het grote voordeel van het nieuwe systeem is dat zowel de software als de dicteerbestanden zich op een centrale Citrix-server bevinden. Updaten kan altijd direct en het maakt niet uit waar onze artsen of secretaresses zijn. Ze hebben altijd toegang”, zegt Jesper Pedersen, Hoofd IT, Aleris-Hamlet Hospitals.

Nieuwe voordelen voor gebruikers en IT-beheerders

De werkzaamheden van IT-beheerders worden vergemakkelijkt door nieuwe, innovatieve tools. Zo bewaakt de nieuwe ‘Health Scanner Service Tool’ de Workflow Manager en Mobile Server en verstuurt deze direct een e-mailmelding naar de IT-beheerder als er een probleem vastgesteld wordt.

De nieuwe versie biedt ook een verbeterde centrale configuratie voor smartphone-gebruikers. De nieuwe configuratie-interfaces voor SpeechExec Enterprise, de Mobile Server en de Remote Device Manager zijn geoptimaliseerd en zorgen voor een beter aansluitende centrale configuratie.

Werkt met de laatste spraakherkenningssoftware

De nieuwe SpeechExec Enterprise 5.0 ondersteunt alle versies van de Dragon NaturallySpeaking spraakherkenningsoplossing van Nuance, waaronder de recente v14-release. Professionele, branchespecifieke woordenlijsten, zoals juridisch, medisch en zakelijk algemeen, zijn beschikbaar via Nuance.

Ondersteunt alle nieuwe Philips voicerecorders

Gebruikers kunnen de software nu koppelen aan hun nieuwste Philips voice-input-apparaten, zoals de Philips SpeechAir en SpeechMike Premium Touch, om optimaal te profiteren van de laatste spraakopnametechnologie van Philips. Het werkt bovendien naadloos met de nieuwe Philips voetpedaalreeks ACC2300 waardoor transcribenten hun werk nog sneller en comfortabeler kunnen uitvoeren.

Veilige configuratie voor gegevensuitwisseling

Aangezien veiligheid zeer belangrijk is voor onze gebruikers, met name in de juridische en medische sector, is er een veilige configuratie voor gegevensuitwisseling tussen de server en cliënten opgenomen in Philips SpeechExec Enterprise 5.0. Ook zijn er nu optionele automatische back-ups en nieuwe beveiligingsopties voor configuratiebestanden waardoor alleen bevoegde gebruikers veranderingen kunnen aanbrengen.

Lasse Dalberg, mede-eigenaar van Grove & Partners, een advocatenkantoor, legt uit: “Voor ons is het belangrijk dat een dicteeroplossing bijdraagt aan veiligheid, vrijheid en flexibiliteit in ons alledaagse leven. We kunnen bijvoorbeeld van thuis uit werken en onze transcribenten kunnen op een locatie kilometers verderop werken, zonder dat het invloed heeft op onze werkwijze.”

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals de Philips Pocket Memo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec dictation recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen en een naadloze spraak-naar-tekst oplossing toe te voegen met de nieuwe Philips SpeechScribe service. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram : https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Hilde Put
Tel.: +32 (0)2 526 07 19
E-mail: hilde.put@speech.com
www.philip s.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr