16:49 uur 19-01-2017

Verklaring van producent A Dog’s Purpose Amblin Entertainment en distributeur Universal Pictures

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– A DOG’S PURPOSE, dat is geproduceerd door Amblin Entertainment en wordt gedistribueerd door Universal Pictures, is een ode aan de speciale band tussen mensen en hun honden. In die geest volgde het productieteam van Amblin strenge protocollen voor een ethische en veilige omgeving voor de dieren.

We onderzoeken momenteel de omstandigheden die in de gemonteerde videobeelden te zien zijn. Tegelijkertijd vertrouwt Amblin erop dat de Duitse herder Hercules geweldig is verzorgd, evenals de andere honden die betrokken waren bij de totstandkoming van de film. Voor de scènes met water heeft Hercules enkele dagen gerepeteerd, zodat het dier zich goed zou voelen bij alle stunts. Op de dag van de opnames wilde Hercules de stunt die op de tape staat niet uitvoeren, dus besloot het productieteam van Amblin niet verder te gaan met de opnames van die scène.

Hercules is gelukkig en gezond.

 

Statement from A Dog’s Purpose Producer Amblin Entertainment and Distributor Universal Pictures

 

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– A DOG’S PURPOSE, produced by Amblin Entertainment and distributed by Universal Pictures, is a celebration of the special connection between humans and their dogs. And in the spirit of this relationship, the Amblin production team followed rigorous protocols to foster an ethical and safe environment for the animals.

While we continue to review the circumstances shown in the edited footage, Amblin is confident that great care and concern was shown for the German Shepherd Hercules, as well as for all of the other dogs featured throughout the production of the film. There were several days of rehearsal of the water scenes to ensure Hercules was comfortable with all of the stunts. On the day of the shoot, Hercules did not want to perform the stunt portrayed on the tape so the Amblin production team did not proceed with filming that shot.

Hercules is happy and healthy.

Contacts

Amblin Partners
Sue Fleishman, (818) 733-9645
sfleishman@amblinpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr