12:16 uur 10-01-2017

Onderzoek toont succes aan van Galderma’s Harmony Programma voor esthetische praktijken

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Onderzoek heeft aangetoond dat het Harmony Programma van Galderma voor esthetisch artsen de patiënttevredenheid significant verhoogt. Het gebruik van het Harmony Programma resulteerde in meer terugkerende patiënten en een toename van het aantal full face-behandelingen. De onderzoeksresultaten laten zien hoe het Harmony Programma zowel het niveau als de waarde van esthetische gezichtsbehandelingen verhoogt.

Het Harmony Programma stelt professionele artsen in staat meer tijd met patiënten door te brengen, hun vragen en wensen beter te begrijpen en daardoor beter aan hun behoeften tegemoet te komen. Door Harmony vraagt 82 procent van de patiënten een full face-behandeling, tegen 63 procent voor ingebruikname van Harmony.1

References:

1. VIPP Market Research by Research Partnership: Pre-Harmony, Post-Harmony 6-months; Post-Harmony 12-months. 2016.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For additional information:
Galderma
Mårten Forrest, +46 768 98 1106
Head of PR & Communication
Aesthetic & Corrective Business
marten.forrest@galderma.com

 

 

Market Research Proves Success of Galderma’s Harmony Programme for Aesthetic Practice

LAUSANNE, Switzerland–(BUSINESS WIRE)– Market research concludes that Galderma’s Harmony Programme for aesthetic Health Care Professionals (HCPs) significantly increases patient satisfaction. Using Harmony resulted in more returning patients and led to an increase in full face treatments. The research results show how Harmony raises both treatment standards and value in aesthetic practices.

The Harmony programme allows HCPs to spend more time with patients, better understand and define their requests, and as a result, better respond to their expressed needs. Through Harmony, 82% of patients request full face treatment as compared to 63% pre-Harmony. 1

Harmony – Proven Consultation Programme for Aesthetic Practitioners
The Harmony Programme is the first of its kind in aesthetic patient management and now the first to show measured success by research. This new market report demonstrates overall patient satisfaction levels increased from 65% to 85% after the implementation of the Harmony Programme. 1

Galderma developed The Harmony Programme as a comprehensive aesthetic consultation tool for structured, stepwise patient management to encourage dialogue between the practitioner and the patient, increasing patient awareness of the multiple needs that can be served with full face treatment options,” explains Ophélie Massaroni, Global Harmony Programme Manager, Galderma.

A High-Quality Consultation Framework to Grow Aesthetic Practices
The Harmony Programme has also enabled practitioners to increase retention from 53% to 73%.1 For Dr. Ravi Jain, Aesthetic Practitioner, Riverbanks Clinic (Harpenden, UK), “Harmony provides the practitioner a consistent high quality consultation framework. The patients are happier, they opt in for more combination treatments, and they refer more friends to us.”

The research demonstrates that with Harmony 51% of patients now receive a combination of facial injectable treatments, compared to 34% without the Harmony approach. 1

According to Ophélie Massaroni, “The Harmony Programme facilitates the development of a cost-effective personalized treatment plan for each patient. This creates value for money, as a satisfied patient will be more likely to continue with other treatments.” The research revealed the average patient spend increased by 48% following assessment with Harmony. 1

Higher Practitioner and Patient Satisfaction with Harmony
Dr. Jain continues, “Harmony provides a framework where we can go over their original consultation, making it easier to schedule future treatments. More importantly, Harmony allows the patient to participate in their own treatment plan.” Satisfaction with Harmony remains high after 12 months of implementation with 14 out of 15 practitioners likely to both recommend the programme and continue using it in their practice. 1

About Galderma
Galderma, Nestlé Skin Health’s medical solutions business, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically-defined and medically-proven solutions for the skin, hair and nails.

About Harmony
The Harmony Programme is a patient management programme developed for leading Health Care Practitioners to master patient consultation. Launched in 2014, Harmony was designed in association with an international multidisciplinary panel of experts. It provides a novel stepwise patient assessment and management method including a suite of sophisticated tools for assessment, facial analysis, and treatment plan follow-up.
http://www.restylane.com/Treatments/Treatment-step-by-step/

References:
1. VIPP Market Research by Research Partnership: Pre-Harmony, Post-Harmony 6-months; Post-Harmony 12-months. 2016.

Contacts

For additional information:
Galderma
Mårten Forrest, +46 768 98 1106
Head of PR & Communication
Aesthetic & Corrective Business
marten.forrest@galderma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr