15:25 uur 15-12-2016

Facebook zet advertentieblokkers uit en nu maakt Instart Logic analoge capaciteit beschikbaar voor grote digitale uitgevers

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Instart Logic, Inc.:

  • Het gebruik van een advertentieblokker groeit onder de belangrijkste groep niet-technische gebruikers – het geprojecteerde verlies in advertentie-inkomsten in 2016 bedraagt bij digitale uitgevers wereldwijd € 38,9 miljard (bron: bericht van Adobe, sept. 2015); advertentieblokkering bedreigt het businessmodel van digitale uitgevers van vrije content van hoge kwaliteit
  • Eindgebruikers installeren advertentieblokkers voor het afwenden van hinderlijke en indringende advertenties zoals pop-upvideo’s en advertenties die het beeldscherm overnemen. Hoewel ze zich gedragen als een ‘bot instrument’ dat alle advertenties blokkeert, inclusief relevante en contextuele advertenties, laat onderzoek zien dat de meeste gebruikers die niet erg vinden.
  • De op de cloud gebaseerde oplossing ‘AppShield Ad Integrity’ van Instart Logic misleidt advertentieblokkers, waardoor grote digitale uitgevers hun sites kunnen monetariseren door online te adverteren terwijl vrije content van hoge kwaliteit wordt geleverd; het instellen vereist slechts een eenvoudige DNS-wijziging. De oplossing is ingesteld en actief bij een groot aantal belangrijke uitgevers.
  • Ad Integrity komt onmiddellijk nadat Facebook advertentieblokkers met succes uit zet en en passant in het derde kwartaal belangrijke advertentie-inkomsten verwezenlijkt.
  • De oplossing Ad Integrity werkt voor alle display- en video-advertenties en is transparent voor advertentieleverings- en meetsystemen. Er zijn geen wijzigingen vereist in het bestaande ecosysteem van advertentieuitwisselingen, advertentienetwerken en advertentieservingsystemen van de uitgever.
  • De wens van de eindgebruiker om hinderlijke advertenties te verwijderen moet worden gerespecteerd – veel grote uitgevers die met Instart Logic werken, kiezen ervoor beperkt adverteren voor gebruikers met geïnstalleerde advertentieblokkers te aanvaarden.
  • De in de meest geavanceerde endpoint-aware application-delivery-service geïntegreerde oplossing voor hoge prestatie-, veiligheids- en betrouwbaarheidsniveaus met een wereldwijd gebruikte leveringsservice

Het toepassen van advertentieblokkering is over de gehele wereld enorm toegenomen, waardoor digitale uitgevers het risico lopen met hun activiteiten te moeten stoppen of een betaalbarrière in moeten stellen voor alle belangrijke content. Een elegante en holistische oplossing die aan de behoeften van zowel de digitale uitgevers als het digitale-media consumerende publiek voldoet, is in de handel gebracht door Instart Logic, een bedrijf dat websites en mobiele apps snel en veilig maakt. Instart Logic heeft vandaag AppShield Ad Integrity aangekondigd, een technologische doorbraak die advertentieblokkers misleidt, zodat een gezond ecosysteem van digitale uitgevers van vrije content van hoge kwaliteit voorspoedig kan blijven groeien.

OPMERKING VOOR DE REDACTEURS: Neem voor meer informatie contact op met Priya Patel: prpatel@instartlogic.com.

Over Instart Logic

Instart Logic, Inc., is ‘s werelds eerste oplossing voor endpoint-aware application-delivery die toepassingen snel, veilig en gemakkelijk te gebruiken maakt. Het platform van Instart Logic combineert machineleren, virtualisatie en open API’s met een netwerk voor contentlevering (CDN) voor wereldwijde levering. Met Instart Logic kunnen ondernemingen uiterst snelle, visueel immersieve en veilige ervaringen op elk apparaat bieden om de opbrengsten te maximaliseren, superieure klantervaringen te leveren en concurrentievoordeel te behalen. Instart Logic wordt gefinancierd door Andreessen Horowitz, Four Rivers Group, Geodesic Capital, Greylock Partners, Hermes Growth Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Sutter Hill Ventures, Telstra Ventures, Tenaya Capital, Wing Venture Capital en verscheidene vooraanstaande investeerders van startende bedrijven met risicokapitaal in Silicon Valley. Ga voor meer informatie naar https://www.instartlogic.com of volg ons op Twitter op @InstartLogic.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Instart Logic, Inc.
Priya Patel, +44 (0) 7984 789 674
prpatel@instartlogic.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr