12:52 uur 13-12-2016

Philips biedt nu ook professionele spraakherkenning

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions , de wereldwijde nr. 1 op het gebied van professioneledicteeroplossingen , krijgt positieve feedback op de nieuwe dicteerworkflowsoftware SpeechLive en het smart dicteerapparaat Philips SpeechAir

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht:http://www.businesswire.com/news/home/20161213005097/nl/

Philips SpeechAir is perfect geschikt voor drukke professionals die niet altijd van aan hun bureau werken. In combinatie met de PhilipsSpeechLive spraakherkenningsservice, kunnen ze waar dan ook onmiddellijk tekstbestanden aanmaken en onderweg ook productief zijn. Ingo Bischof, directeur van vastgoedbedrijf IVAM GmbH, is enthousiast over de voordelen van deze beide oplossingen: “Door de Philips dicteeroplossingen is het voor ons veel gemakkelijker om de status van de onroerende goederen die wij beheren na te gaan en deze te dicteren. De gedicteerde opnames worden naar onze back office verzonden.We besparen zeer veel tijd omdat met de transcriptie al begonnen kan worden, nog voordat wij terug op kantoor zijn.”

Uitzonderlijke opnamekwaliteit en intuïtieve opnamebesturing m.b.v. schuifschakelaar

De drie professionele microfoons in de SpeechAir zorgen voor ultieme geluidskwaliteit in elke opnamesituatie. Achtergrondgeluiden worden gefilterd en de stem wordt in uitstekende kwaliteit opgenomen. Het resultaat zijn uitstekende afspeel- en spraakherkenningsresultaten. Begin dit jaar kreeg SpeechAir van Nuance Communications zelfs de hoogste score voor opnameprecisie. De schuifschakelaar zorgt voor een efficiënte en intuïtieve bediening van het apparaat met slechts één hand. Opnames kunnen m.b.v. schuifschakelaar gestart, gepauzeerd, gestopt, afgespeeld en vooruit- of teruggespoeld worden.

Altijd verbonden dankzij WLAN- en Bluetooth-functie

De WLAN– en Bluetooth-interfaces maken draadloze overdracht van de voltooide opnames en toegang tot klantgegevens in het betreffende documentbeheersysteem, e-mails en kalender mogelijk. Deze functie weet ook gynaecologe dr. Doris Ulreich-Laussermayer te waarderen.“Via WLAN kan ik thuis en onderweg aanvullingen naar de pc in de spreekkamer verzenden, die mijn assistentie vervolgens kan verwerken. Wat mij bovendien zeer goed bevalt aan SpeechAir is dat deze mobiel is en ik mij vrij door de spreekkamer kan bewegen. Het antimicrobiële oppervlak van de SpeechAir is een positief bijkomend effect voor de hygiëne in mijn spreekkamer”, aldus de gynaecologe.

SpeechLive spraakherkenning : praten, verzenden, gereed document ontvangen

De cloudgebaseerde dicteeroplossing SpeechLive werd uitgebreid met een spraakherkenningssoftware, die in 21 talen beschikbaar is. Gesproken tekst wordt nu in een handomdraai omgezet in geschreven tekst. SpeechLive kan zonder software-installatie via elke webbrowser altijd, op elke plek en op elk tijdstip, gebruikt worden. “Onze firma is verdeeld over twee verschillende locaties. Afgelopen week heb ik op kantoor in Melbourne gewerkt, deze week buiten de stad in Mount Waverley. Het is fantastisch om vanaf elke plek te kunnen werken, zonder eraan te moeten denken om iets mee te nemen. Ik kan mij vanaf elke computer aanmelden”, aldus een enthousiaste Nicole Honan, hoofd van het advocatenkantoor Hicks Oakley Chessell Williams.

Kijk voor meer informatie over onze oplossingen op:

www.speechlive.com

www.speechair.com

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals de PhilipsPocket Memo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec dictation recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen en een naadloze spraak-naar-tekst oplossing toe te voegen met de nieuwe Philips SpeechScribeservice. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Hilde Put
Tel.: +32 (0)2 526 07 19
E-mail: hilde.put@speech.com
www.philip s.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr