10:05 uur 06-12-2016

EHL publiceert het LAUSANNE REPORT, een blik op de hospitalitysector tussen nu en 2030

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), ‘s werelds toonaangevende instelling op het gebied van hospitalitymanagementonderwijs, heeft vandaag de publicatie bekendgemaakt van het langverwachte Lausanne Report, een inspirerende analyse van twee jaar uitgebreid marktonderzoek en exclusieve interviews met prominente business leaders. De studie biedt prettig leesbare beschouwingen over enkele van de bepalende krachten in de wereld van vandaag en over de langetermijnimpact hiervan op de hospitalitysector. Het Lausanne Report breekt met het conventionele unilaterale denkproces en verrijkt het debat over toekomstige risico’s en kansen voor de branche.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20161205006094/nl/

(Graphic: Business Wire)(Graphic: Business Wire)

De publicatie, die tot stand is gekomen onder leiding van dr. Ray Iunius, voormalig directeur Business Development bij EHL, verkent zes belangrijke aspecten van de sector, variërend van technologie en menselijke interactie tot veiligheid en marktstructuren. Het Lausanne Report is de neerslag van vele uren gesprekken met pioniers en business leaders uit alle delen van de wereld. Er zijn tientallen rapporten en honderden artikelen over toekomstige trends in de hospitalitysector in verwerkt. Het behandelt tegengestelde scenario’s die tussen nu en 2030 werkelijkheid kunnen worden en kijkt naar de oorzaken en gevolgen hiervan.

Michel Rochat, CEO van EHL Group is blij met het eindresultaat, en verklaarde: “Wat wij hebben geproduceerd is niet een eindpunt. Het Lausanne Report is veeleer de start van een nieuw tijdperk, waarin in samenwerking met onze prominente faculteitsleden over zaken kan worden nagedacht. EHL is trots op wat zij aan de sector bijdraagt; dat geldt ook voor het Lausanne Report. Ik heb er alle vertrouwen in dat de nauwe samenwerking met enkele van de briljantste business leaders in de wereld ertoe zal leiden dat in de komende decennia de juiste gesprekken worden gevoerd.”

Om te zorgen dat er ruimte en tijd is voor vruchtbare discussies over elk onderwerp, worden de zes hoofdstukken van het Lausanne Report met tussenpozen van een maand afzonderlijk gepubliceerd ophttp://lr2030.ehl.edu. Voor wie niet kan wachten: de volledige versie is hier te bestellen. De bijgevoegde samenvatting geeft een eerste indruk van de zes hoofdstukken en de tegengestelde theorieën die worden behandeld.

Ga voor meer informatie over het Lausanne Report naar de website van het Lausanne Report of neem contact op met de afdeling communicatie van EHL.

Over Ecole hôtelière de Lausanne (EHL)

Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) is een ambassadeur voor de traditionele Zwitserse gastvrijheid en is sinds 1893 een pionier in gastvrijheidsonderwijs. Het heeft een unieke professionele gemeenschap van 25.000 gastvrijheidsmanagers gecreëerd en geïnspireerd die verenigd worden door de waarden en het erfgoed van EHL.

EHL biedt vijf academische programma’s: Bachelor, Master of Science, MBA, Executive MBA en een Master Class. Het academisch portfolio is zo ingericht dat het kan evolueren en worden aangepast aan de behoeften van de sector en de studenten; het biedt een breed scala aan mogelijkheden die ervoor zorgen dat een EHL-opleiding flexibel is en kan worden gevolgd door jonge talenten uit de hele wereld.

EHL krijgt regelmatig erkenning als de beste hotelmanagementschool ter wereld en biedt universitaire studies aan meer dan 2.600 enthousiaste en getalenteerde studenten uit 107 verschillende landen. EHL is onderdeel van EHL SA, een groep die zich volledig richt op hospitalitymanagementonderwijs.

Ga voor meer informatie naar onze website of volg ons op twitter @EHLnews

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ecole hôtelière de Lausanne
Sherif Mamdouh, +41 21 785 10 53
Senior Communications Officer
communication@ehl.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr