14:27 uur 06-12-2016

Business Wire en Agility PR Solutions gaan samenwerkingsverband aan om mediabereik en analyse-opties te verbeteren

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Business Wire en  Agility PR Solutions hebben een nieuw strategisch samenwerkingsverband aangekondigd om communicatieprofessionals te voorzien van mogelijkheden voor verbeterde distributie, monitoring en media-analyse. Deze stap breidt de reeds brede set van communicatiemiddelen van Business Wire uit door klanten een naadloze en kostenbesparende oplossing te bieden om het mediabereik en de monitoring van meerdere typen media te integreren in hun communicatiecampagnes.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20161206005608/nl/

Simplify the communications lifecycle (Graphic: Business Wire)Simplify the communications lifecycle (Graphic: Business Wire)

“De toewijding van Business Wire tot onze klanten blijft onze topprioriteit. Deze nieuwe samenwerking met Agility PR Solutions zal onze klanten helpen hun communicatiecampagnes te verbeteren door een betere targeting van de relevante journalisten en opinieleiders, door actueel te blijven met betrekking tot kritische industrietrends en door de werkelijke effectiviteit van hun berichtgeving te meten,” aldus Cathy Baron Tamraz, CEO van Business Wire.

Reeds sinds 2003 vertrouwen organisaties op Agility PR Solutions, tegenwoordig een dochteronderneming van Innodata (NASDAQ: inod), voor hun mediadatabase-, monitoring- en analysebehoeften.

“Deze interessante nieuwe samenwerking met Business Wire zal klanten een complete communicatie-oplossing voor distributie, targeting en monitoring bieden. Dankzij complementaire producten en een toewijding tot het succes van de klant, zullen onze gezamenlijke oplossingen bijdragen tot de versterking van de PR- en communicatiestrategieën van PR-professionals,” aldus Martin Lyster, CEO van Agility PR Solutions.

Dankzij het strategische samenwerkingsverband van Agility PR Solutions en Business Wire kunnen klanten:

  • Opinieleiders identificeren: zoeken in de Agility™- mediadatabase van bijna 800.000 geverifieerde contactpersonen uit meer dan 200 landen, en aangepaste lijsten aanmaken en opslaan. Extra informatie, inclusief de wijze waarop journalisten het liefst worden benaderd en over welke onderwerpen ze schrijven, zal de klanten van Business Wire helpen zich op strategische wijze tot de pers te richten en nieuwsberichten die gepubliceerd zijn op te volgen.
  • De boodschap versterken: versterken van de diensten van Business Wire met gepersonaliseerde raadpleging van de belangrijkste beïnvloeders, met de geïntegreerde tracking tools van Agility voor het verzenden van e-mails en het leggen van contacten. Snel identificeren van contactpersonen voor de follow-up door te bekijken wie e-mails heeft geopend of aangeklikt.
  • Verslaggeving monitoren: de nieuwe relatie van Business Wire met Agility PR Solutions biedt een heel scala aan self-service en full-service mogelijkheden voor  media monitoring. Volgen van ‘trending topics’, de mening van klanten, ‘share of voice’, concurrenten en sociale media-activiteiten.
  • Impact meten: klanten kunnen het succes van communicatie-inspanningen evalueren met geïntegreerde rapportagemogelijkheden en bruikbare inzichten krijgen in de effectiviteit van hun communicatie-inspanningen met kant-en-klare of aangepaste rapporten.

Een essentieel onderdeel van deze nieuwe relatie is de inzet van zowel Business Wire als Agility PR Solutions voor het verstrekken van uitzonderlijke klantondersteuning en klantenservice. Klanten die gebruik maken van deze nieuwe communicatiediensten kunnen rekenen op Agility PR Solutions om ondersteuning te bieden die de verwachtingen ver overtreft, om te garanderen dat ze het meeste uit hun investering halen.

De nieuwe strategische relatie tussen Business Wire en Agility PR Solutions is met onmiddellijke ingang van kracht en is opgezet om klanten te helpen bij het opbouwen en creëren van hun communicatiestrategieën in 2017 en daarna.

Over Business Wire:

Business Wire, een bedrijf uit Berkshire Hathaway, is de wereldleider op het gebied van  distributtie van persberichten en  openbaarmaking van regelgeving. Professionals van investor relations, public relations, openbaar beleid en marketing vertrouwen op Business Wire voor de nauwkeurige distributie van martbewegend nieuws en multimedia, de hosting van  online redacties en  IR-websites, het bouwen van  content marketing platforms, het genereren van sociale contactleggingen en de voorziening van publieksanalyse die de interactie met specifieke doelmarkten verbetert. Business Wire werd opgericht in 1961, is een betrouwbare bron voor nieuwsorganisaties, journalisten, professionele beleggers en regelgevende instanties, en levert nieuws direct af in redactionele systemen en toonaangevende online nieuwsbronnen via haar multi-gepatenteerde simultane NX Network. Business Wire beschikt over 29 kantoren wereldwijd om op veilige wijze te kunnen voldoen aan de uiteenlopende behoeften van communicatieprofessionals en nieuwsconsumenten. In 2015 begon Business Wire een  samenwerkingsverband met Al Roker Entertainment voor de oprichting van BizWireTV, een tweewekelijks digitaal videonieuwsprogramma met de populairste persberichten die gepubliceerd zijn.

Meer informatie op  services.BusinessWire.com en  Tempo, de informatiebron van Business Wire voor industrietrends; volg updates op Twitter:  @businesswire of op  Facebook.

Klik hier voor een abonnement op Mobile Alerts for Business Wire.

Over Agility PR Solutions

Agility PR Solutions levert mediadatabase-, monitoring- en analyse-oplossingen voor de vereenvoudiging van de communicatielevenscyclus. Sinds 2003 vertrouwen de klanten op onze tools en services om hen te helpen bij de identificatie van beïnvloeders, de versterking van boodschappen, de controle van de verslaggeving en de meting van resultaten. Agility PR Solutions, een dochteronderneming van Innodata (NASDAQ:INOD), is gewijd aan het behagen van elke klant – en we hebben de hoogste retentiepercentages in de branche om dit te bewijzen. Ga naar  www.agilitypr.com voor meer informatie en volg ons op Twitter  @agilityprs

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Business Wire
Scott Fedonchik, +1 212-752-9600
Vice President van Marketing
Scott.fedonchik@businesswire.com
of
Agility PR Solutions
Dawn Smeaton, +1 613-762-8483
Director van Marketing
dawn.smeaton@agilitypr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr