17:09 uur 02-11-2016

Philips SpeechLive met spraakherkenning nu beschikbaar in zes nieuwe landen

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, ‘s werelds nummer 1 in professionele dicteeroplossingen, kan met trots vertellen dat Philips SpeechLive wegens enorm succes nu ook beschikbaar is in Italië, Ierland, Finland, Spanje, Zweden en Zuid-Afrika.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20161102005059/nl/

Uw persoonlijke transcriptieservice binnen handbereik

Met de Philips SpeechLive dicteerworkflowoplossing besparen drukke professionals tijd door hun stem om te zetten in geschreven tekst. Naast de klassieke transcriptieservice is er nu ook een on-demand spraakherkenningsservice beschikbaar in meer dan twintig talen, zodat drukke professionals meer gedaan krijgen in minder tijd.

Haal het meest uit uw reistijd

De oplossing is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. Opnames kunnen worden verzonden via de Philips-dicteerapp op een smartphone of een Philips dicteerapparaat, zoals de Philips Pocket Memo 8000-serie. “We hebben Philips SpeechLive ontwikkelt om de levens van drukke professionals te verbeteren. Je verliest geen tijd meer en je kunt je op de belangrijke zaken richten. Al je documenten, notities en notulen worden eenvoudig voor je uitgetypt,” zegt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions. Hij vervolgt: “We hebben zo veel positieve feedback ontvangen over onze nieuwe spraakherkenningsservice dat we hebben besloten om de service uit te breiden naar nieuwe landen.”

Eenvoudig te implementeren en nog eenvoudiger te gebruiken

De oplossing is bijzonder eenvoudig toe te passen. Er is geen installatie vereist en is toegankelijk via een normale webbrowser. Tony Oakley, directeur bij het Australische advocatenkantoor Hicks Oakley Chessell Williams in Melbourne legt uit: “We zijn erg blij met hoe eenvoudige en intuïtief onze dicteerworkflow oplossing werkt ten opzichte van onze oude, analoge oplossing.” Zijn kantoormanager, Nicole Honan, voegt hier aan toe: “Het is voor mij erg makkelijk dat ik overal op dezelfde manier kan werken en er niet aan hoef te denken om al mijn spullen mee te nemen.” Philips SpeechLive past in iedere branche en versnelt de dagelijkse werkzaamheden van gebruikers die nu geen tijd meer verliezen aan typen. “Philips SpeechLive betekent spreken, verzenden en klaar!” aldus Dr. Brauner.

U kunt de Philips-software nu 30 dagen gratis uitproberen, inclusief 10 minuten gratis spraakherkenningsservice. Ga naar www.speechlive.com voor meer informatie.

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldwijde marktleider op het gebied van professionele dicteeroplossingen. Het bedrijf is in 1954 opgericht als een dochteronderneming van Philips en is al meer dan 60 jaar de drijvende kracht achter innovatieve spraak-naar-tekst-oplossingen. Het bedrijf heeft baanbrekende producten ontwikkeld zoals de mobiele Philips SpeechAir, hetPhilips Pocket Memo dicteerapparaat, de Philips SpeechMike Premium USB-dicteermicrofoon en de Philips dicteerrecorder-app voor smartphones, en voldoet zo aan de vereisten voor uitmuntendheid en superieure kwaliteit. Dankzij de nieuwste innovatie, Philips SpeechLive, zijn dictaten en opnames nog sneller en eenvoudiger beschikbaar dan ooit tevoren via een cloudgebaseerde workflowservice. De passende services en producten van Speech Processing Solutions helpen professionals tijd en middelen te besparen en efficiëntie te optimaliseren.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Lea Pachta
lea.pachta@speech.com
Tel: +43 1605 291 744
www.philip s.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr