15:21 uur 28-10-2016

Nieuwe opties voor gratis bezorging op print24.com

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Online drukwerkleverancier UNITEDPRINT SE biedt nu, samen met haar bekendste merk print24.com en in samenwerking met haar bezorgdiensten, nieuwe en flexibele opties voor bezorging aan, zonder dat daaraan extra kosten zijn verbonden!

Door de nieuwe bezorgopties kunnen klanten hun pakketten voortaan precies op tijd ontvangen, en dankzij de praktische live-tracking kan de bezorging nauwgezet worden gevolgd met een speling van minder dan 30 minuten. Klanten die gebruikmaken van de nieuwe kosteloze voorzieningen van print24.com worden een dag van tevoren per e-mail van de bezorgdatum op de hoogte gesteld en kunnen persoonlijk reageren. Als niemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen, kan de bezorging eenvoudig tot maximaal zeven dagen worden uitgesteld of kan het artikel worden achtergelaten bij een van de buren of een pakketafhaalcentrum. Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid een bezorgingsmachtiging te verlenen of het pakket op een ander adres te laten bezorgen.

Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Innovation/Marketing van print24.com merkt op: “We zijn trots op onze nauwe samenwerking met onze bezorgdiensten en het verheugt ons dat onze klanten nog meer kunnen profiteren van de vele opties die worden geboden door onze bezorgdiensten! Ons flexibele bezorgproces is nu nog handiger – en zonder extra kosten voor onze klanten.” De nieuwe bezorgopties zijn reeds beschikbaar voor alle klanten van print24.com en kunnen eenvoudig worden geselecteerd voor vrijwel elke bestelling.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049-(0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr