18:02 uur 27-10-2016

Winterdeal met Probanden.nl: Nieuwe modellen van exclusieve merken, nuttige shop-features en flexibiliteit

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Probanden.nl heeft voor het omwisselseizoen nieuwe winter- en all season-banden van de exclusieve merken Nankang en Goodride in het assortiment opgenomen. Daaronder vallen:

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20161027005924/nl/

Winterdeal met Probanden.nl: Nieuwe modellen van exclusieve merken, nuttige shop-features en flexibi ... Winterdeal met Probanden.nl: Nieuwe modellen van exclusieve merken, nuttige shop-features en flexibiliteit – Photo Source: DEZENT (Photo: Business Wire)

Nankang:

Snow SV-3, beschikbaar in zes maten, o.a. in 205/55 R16 94H XL

Nieuwe dimensies van de Winter Activa AV/55 en Snow Sv/2

Goodride:

Nieuw winterprofiel SW 606 Frost Extreme

Voor personenauto´s, kan van spikes worden voorzien (bijv. voor reddingsvoertuigen)

„Of het nu om all season- of winterbanden gaat – de exclusief bij Probanden.nl verkrijgbare merken Goodride, Nankang of Star Performer bieden handelaren heldere afzetkansen en aantrekkelijke marges“, zegt Andreas Faulstich, leidinggevende B2B bij Probanden.nl. „Goede kwaliteit en goede prijzen zijn bij deze modellen onlosmakelijk met elkaar verbonden Daarom vormen ze ook een uitstekende keuze voor veeleisende, prijsbewuste klanten.“

Kansen benutten dankzij een zo groot mogelijke flexibiliteit

Naast de exclusieve merken heeft Probanden.nl met haar veelomvattende aanbod aan bandenmerken en modellen het gehele spectrum van de markt ter beschikking, van de voordelige kwaliteitsband tot de topproducten. Het voordeel voor bandenhandelaren en garages: U kunt, vooral in het omwisselseizoen, flexibel op de vraag van uw klanten reageren. Thorsten Orbach, leidinggevende van de afdeling handelaren bij Delticom B2B, legt uit: „Of het nu om een SUV of een compacte auto, een vrachtwagen of een motor gaat: Wij bieden onze partners een uitstekende beschikbaarheid – ook dankzij ons eigen magazijn. Daardoor kunnen onze zakelijke klanten al hun klanten de producten voor alle voertuigen probleemloos op korte termijn aanbieden, zonder ze zelf op voorraad te moeten hebben. Daarmee besparen ze ruimte, en bovendien gaat er geen kapitaal in zitten.“ Probanden.nl bouwt haar handelsmodel voor haar partners dus op eerlijke voorwaarden op: „Bij Probanden.nl zijn er geen minimale bestellingen of bestelkosten, maar wel veelzijdige betalings- en retourmogelijkheden“, aldus Orbach.

Nieuwe shop-features vergemakkelijken de koop van banden

De nieuwe shop-functies op Probanden.nl, die sinds september kunnen worden gebruikt, maken de inkoop voor handelaren nog gemakkelijker. Zo zijn er bijvoorbeeld gemakkelijke zoekopties naar matchcode of model personenauto geïntegreerd. Ook nieuw: Alle klantbeoordelingen van het Delticom bandentest-platform Autobandentest.com worden vanaf nu ook op de navenante productpagina‘s onder Probanden.nl getoond. Bovendien helpen de beoordelingen bij het consumentenadvies en de beslissing om te kopen.

Het winnen van nieuwe klanten en extra handel met B2B Services

„Als aanvulling op de gemakkelijke shopfuncties en talrijke inkoopvoordelen voor handelaren bieden wij met onze nieuwe Delticom B2B diensten rijkelijk potentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten en extra handel,“ verklaart Andreas Faulstich. „De mogelijkheid tot samenwerking als montagepartner biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid het bedrijf met klanten uit te breiden die hun banden in een van de Delticom B2C-shops, zoals Autobandenmarkt.nl bestellen. Een effectieve, winstgevende relatie van online- en offline-handel.

Over Probanden.nl

Probanden.nl is de exclusieve Nederlandse webshop van Delticom AG voor garages, handelaars, groothandelaars en service-/montagestations met banden van alle types en auto-accessoires. Met meer dan 15 jaar competentie in de verkoop van banden online biedt het B2B-team van Probanden.nl zijn bedrijfsklanten een uitstekend uitgebreid assortiment aan banden voor personenwagens en motorfietsen van alle merken en maten voor alle types voertuigen: voor bestelwagens,vrachtwagens en bussen, speciale banden, wielen met banden, wisselstukken voor personenwagens en accessoires, motorolie en accu‘s. Handelaars profiteren niet alleen van goede aankoopvoorwaarden, maar ook van tijdsbesparende zoekfuncties in de webshop, een hoge beschikbaarheid, een betrouwbare levering dankzij eigen opslagdepots en ook een eenvoudige aanmelding en gebruik zonder verborgen kosten – vanaf de eerste band.

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Bandentests: www.autobandentest.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr