18:02 uur 27-10-2016

Flurry Analytics Kondigt Nieuwe Ontwikkelingen Aan In De Mobile Developer Suite van Yahoo

SUNNYVALE, Californië (VS)–(BUSINESS WIRE)– Flurry Analytics kondigde vandaag de beschikbaarheid van twee nieuwe ontwikkelingen in de Yahoo Mobile Developer Suite, Crash Analytics 2.0 en Revenue Analytics. Met de toevoeging van deze twee nieuwe functies is Flurry Analytics nu de meest uitgebreide analysesoftware die beschikbaar is voor ontwikkelaars van over de hele wereld, op elke schaal.

“Bij Flurry zijn we gericht op het ontwikkelen van producten die ontwikkelaars van over de hele wereld helpen om betere apps te bouwen om hun bedrijver succesvol te laten groeien en uit te breiden,” zei James Kelm, senior directeur productmanagement bij Yahoo. “De uitrol van verbeterde mogelijkheden op het gebied van crash- en inkomstenanalyse in Flurry biedt ontwikkelaars een alles-in-een tool pakket dat hen een 360 graden overzicht geeft van de prestatie van hun app.”

Crash Analytics biedt ontwikkelaars real-time informatie over crashes van applicaties, gevangen uitzonderingen en gelogde foutmeldingen. Deze functionaliteit is essentieel voor het snel vaststellen van de hoofdoorzaak van problemen terwijl tegelijkertijd de apps soepel blijven functioneren en klanten tevreden blijven. Met Flurry Crash Analytics 2.0 hebben ontwikkelaars nu de mogelijkheid om:

  • de gezondheid van apps over het afgelopen jaar te vergelijken
  • de gezondheid van app-groepen over de afgelopen 24 uur te vergelijken
  • een probleem te onderzoeken en diep in de specificaties te duiken, waaronder apparaatgegevens en symbolicated stack traces

Revenue Analytics biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om inkomsten van aankopen in de app (In App Purchase, IAP) te volgen aan de hand van transacties die plaatsvinden binnen iOS of Android apps. Met Revenue Analytics in Flurry kunnen ontwikkelaars bepalen of een app inkomsten genereert, ongeacht de valuta van de transactie. Door inkomstenanalyse toe te voegen kunnen ontwikkelaars ook inzicht krijgen in de:

  • gemiddelde inkomsten voor alle apparaten en het aantal apparaten dat aankopen doet
  • producten die de meeste inkomsten genereren
  • aantal IAP inkomsten die bevestigd zijn via Receipt Validation

Mobiele ontwikkelaars kunnen vandaag al toegang verkrijgen tot deze nieuwe tools door te gaan naar developer.yahoo.com.

Over Yahoo

Yahoo is een gids die erop gericht is de dagelijkse digitale gewoonten van de gebruiker inspirerend en onderhoudend te maken. We creëren persoonlijke ervaringen voor onze gebruikers en zorgen ervoor dat mensen verbonden blijven met wat zij het belangrijkste vinden, via verschillende apparaten en over de hele wereld. Dit heeft grote waarde voor adverteerders, omdat wij ze kunnen verbinden met het publiek dat aan hun bedrijf ten grondslag ligt. Yahoo is gevestigd in Sunnyvale, Californië, en heeft kantoren in heel Amerika, Azië (APAC), Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Ga voor meer informatie naar onze perskamer: ( pressroom.yahoo.net) of de blog van het bedrijf: ( yahoo.tumblr.com).

Yahoo is het handelsmerk en/of geregistreerde handelsmerk van Yahoo! Inc.

Alle andere namen zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yahoo! Inc.
Kym Lino
klino@yahoo-inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr