14:52 uur 26-10-2016

Momentive schikt juridische geschil met Hungpai met betrekking tot Momentive’s octrooirechten voor NXT*-silaan

WATERFORD, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– MPM Holdings Inc. (‘Momentive’ of het ‘Bedrijf’) heeft vandaag aangekondigd dat het Bedrijf een schikking heeft bereikt met Dongguan Hungpai Shoe Material Manufacturing Co., Ltd. en Jingdezhen Hungpai Chemical Technology Co, Ltd. (gezamenlijk aangeduid als Hungpai) met betrekking tot de door Momentive ondernomen juridische stappen om de octrooirechten voor NXT-silaan van Momentive af te dwingen. De schikking bevordert Momentive’s beleid van actieve bescherming en handhaving van haar wereldwijde intellectuele eigendom.

“Momentive heeft een lange geschiedenis van innovatie en we nemen de bescherming van ons intellectueel eigendom zeer serieus,” aldus John Moran, Momentive Senior Vice President en General Counsel. “We beschikken over intellectuele eigendomsrechten in de hele wereld en zullen deze krachtig blijven afdwingen.”

Momentive’s gepatenteerde NXT-silaan kan fabrikanten helpen de rolweerstand en tractie van banden te verbeteren om een lager brandstofverbruik en minder uitstoot van kooldioxide te bevorderen. Momentive heeft miljoenen dollars geïnvesteerd in en vele jaren gespendeerd aan de ontwikkeling van haar NXT-silaantechnologie en het aantonen van de werkzaamheid ervan in banden- en rubbertoepassingen. Het Bedrijf beheert een band- en rubberlaboratorium dat aan de industrienorm voldoet als onderdeel van haar investeringen in deze technologie.

Over Momentive

Momentive is een wereldwijde leider in siliconen en geavanceerde materialen, met een erfgoed van meer dan 75 jaar van de eerste op de markt zijn met hoogwaardige toepassingen die het dagelijkse leven ondersteunen en verbeteren. Het bedrijf levert op wetenschap gebaseerde oplossingen voor grote industrieën door het koppelen van haar aangepaste technologische platforms aan mogelijkheden voor de creatie van unieke oplossingen voor klanten. Aanvullende informatie is beschikbaar op www.momentive.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MPM Holdings Inc.
Media en beleggers
John Kompa, 614-225-2223
john.kompa@momentive.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr