15:36 uur 10-10-2016

Andersen Global kondigt samenwerking aan met Ierse belastingadviseurs, Roberts Nathan.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global werkt nu samen met Roberts Nathan, een Ierse belastingsonderneming met vestigingen in Dublin en Cork. De opzet van een samenwerkingsovereenkomst tussen Roberts Nathan en Andersen Global breidt de groeiende aanwezigheid van Andersen in de Europese Unie uit, en is een eerste stap voor Roberts Nathan om een lid van Andersen Global te worden.

“De Andersen spirit—met inbegrip van een niet aflatende inzet voor service voor onze klanten, wordt belichaamd door Roberts Nathan,” zegt Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax. “Onze klanten over de hele wereld profiteren van deze samenwerking, evenals ons groeiende bedrijf.”

“Het ongeëvenaarde team van Andersen Tax en de service van wereldklasse die ze leveren, past uitstekend bij onze cultuur om klanten op de eerste plaats te zetten”, zegt Vivian Nathan, Managing Partner bij Roberts Nathan. “Deze groeiende relatie geeft ons de mogelijkheid om onze gecombineerde talenten en hulpmiddelen te benutten—een win-win situatie voor onze klanten en ons bedrijf.”

Roberts Nathan biedt tax planning, nalevings- en adviesdiensten aan bedrijven en ondernemers, met een focus op bedrijven die operaties in Ierland oprichten. Ze zullen samenwerken met wereldwijd aangesloten kantoren van Anderson Global over de hele wereld om best-in-class diensten aan klanten aan te bieden. Met de toevoeging van Roberts Nathan is Andersen Global nu wereldwijd vertegenwoordigd op 51 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr