16:50 uur 06-10-2016

Pacific Drilling behaalt vereiste meerderheid na officieel verzoek om instemming

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Pacific Drilling S.A. heeft vandaag bekendgemaakt dat het geldige en onherroepelijke instemming heeft gekregen van een meerderheid van de bezitters van preferente, gedekte obligaties van het bedrijf met 7,250 procent rente en vervaljaar 2017, die door zijn dochteronderneming Pacific Drilling V Limited zijn uitgegeven. Het bedrijf stuurde de obligatiehouders eerder een officieel verzoek om instemming. Pacific Drilling is van plan de definitieve documenten in te dienen om de aangevraagde wijzigingen door te voeren. Daarnaast betaalt het bedrijf de instemmende obligatiehouders de beloofde vergoeding zo snel als redelijkerwijs mogelijk is.

 

Pacific Drilling Receives Requisite Consents for Consent Solicitation

 

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) announced today that it has received valid and unrevoked consents from a majority of holders of the 7.250% Senior Secured Notes due 2017 (the “Notes”) issued by its indirect wholly-owned subsidiary, Pacific Drilling V Limited (the “Company”) in its previously announced consent solicitation. The Company intends to enter into definitive documentation to effect the amendment requested in the consent solicitation and to pay the consent fee to consenting Noteholders as soon as reasonably practical.

About Pacific Drilling

With its best-in-class drillships and highly experienced team, Pacific Drilling is committed to becoming the industry’s preferred ultra-deepwater drilling contractor. Pacific Drilling’s fleet of seven drillships represents one of the youngest and most technologically advanced fleets in the world. For more information about Pacific Drilling, including its current Fleet Status, please visit www.pacificdrilling.com.

Contacts

Pacific Drilling
John Boots, +352 26 84 57 81
Investor@pacificdrilling.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr