09:59 uur 05-10-2016

Octrooibureau VS wijst KontrolFreek drie nieuwe patenten voor Thumbsticks toe

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– Het in de Verenigde Staten gevestigde Gaming Gear™-bedrijf KontrolFreek® heeft vandaag bekendgemaakt de het bedrijf drie nieuwe patenten toegewezen heeft gekregen. ( de patenten US D762781 S, US D762782 S en US D762780 S). Het octrooibureau van de VS (USPTO) kende KontrolFreek twee patenten toe voor zijn Game Controller Thumbsticks en een extra patent voor zijn Ergonomic Controller Thumbstick. De uitgifte van deze patenten verrijken het bestaande portfolio met intellectueel eigendom van KontrolFreek, dat zich uitstrekt over verschillende gameplatforms.

“Deze extra patenten, die door de USPTO zijn toegekend, versterken KontrolFreeks portfolio voor een hoogwaardige game-uitrusting”, zei Ashish Mistry, ceo van KontrolFreek. “Bij alles wat we doen is blijvende innovatie ons doel, zodat we klanten de beste game-ervaring kunnen bieden. Producten als de FPS Freek® Galaxy and KontrolFreek Alpha™, waarop de nieuwe patenten betrekking hebben, geven gamers de verhoogde accuratesse en het comfort dat nodig is om hun game naar een hoger plan te tillen.”

 

 

United States Patent and Trademark Office Awards KontrolFreek Three Additional Patents for Game Controller Thumbsticks

 

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– U.S.-based Performance Gaming Gear™ company, KontrolFreek®, announced today they were issued three additional patents (patent nos. US D762781 S, US D762782 S, US D762780 S). The United States Patent and Trademark Office awarded KontrolFreek with two patents for Game Controller Thumbsticks and an additional patent for Ergonomic Controller Thumbstick. The issuance of these patents adds to KontrolFreek’s existing intellectual property portfolio that spans multiple gaming platforms.

“These additional patents, awarded by the USPTO, bolster KontrolFreek’s intellectual property portfolio for best-in-class performance gaming gear,” said Ashish Mistry, CEO of KontrolFreek. “Our goal with everything we do is to continue to innovate so that we can provide our customers with the best gaming experience possible. Products such as FPS Freek® Galaxy and KontrolFreek Alpha™, which feature these new patents, have provided gamers with the heightened accuracy and comfort needed to take their game to the next level.”

The U.S. Patent Office granted the following patents to KontrolFreek:

  • Ergonomic Controller Thumbstick: the design for an ergonomic controller thumbstick (US D762782 S)
  • Game Controller Thumbstick: the design of a game controller thumbstick (US D762781 S)
  • Game Controller Thumbstick: the design of a game controller thumbstick (US D762780 S)

With the addition of these three issuances, KontrolFreek maintains an ever growing domestic and international portfolio of 15 approved and pending patents. The continued focus on the science of gaming keeps KontrolFreek on mission to create best-in-class products for the performance and lifestyle gamer.

For more information, visit  KontrolFreek.com and follow the company on  TwitterFacebook, YouTube, and Instagram.

About KontrolFreek

KontrolFreek is a global performance gaming and lifestyle brand that has an international reach with products in more than 9,000 retail locations in 145 countries. The innovative product lines of performance thumbsticks and grips for consoles as well as lifestyle apparel maximizes comfort and increases accuracy and player performance for the overall gaming experience. KontrolFreek is headquartered in Atlanta, Georgia.

Contacts

KontrolFreek
Matt Konigsmark, + 1 888-529-1542 x702
PR@kontrolfreek.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr