14:09 uur 29-09-2016

Delticom AG: Probanden.nl begint de winter met nieuwe shop-features

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Precies op tijd voor de winterbandenperiode breidt Probanden.nl haar webshop uit met nog meer nuttige en gemakkelijke functies. Daardoor wordt de inkoop voor bandenhandelaren en garages in de B2B-webshop van Delticom, de grootste online bandenhandelaar van Europa, nog gemakkelijker en sneller.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160929005680/nl/

Nieuwe zoekfuncties vergemakkelijken en versnellen het kopen van banden bij Probanden.nl (Photo: Bus ... Nieuwe zoekfuncties vergemakkelijken en versnellen het kopen van banden bij Probanden.nl (Photo: Business Wire)

De volgende mogelijkheden maken het voor de handelspartners van Probanden.nl in het vervolg nog gemakkelijker de goede band te vinden:

Noch gemakkelijker banden opzoeken – zoek op model personenauto:

U kunt kiezen tussen de opties Zoek op matchcode, Zoek op bandennummer – en helemaal nieuw is Zoek op personenauto. Uit de resultaten blijkt in één oogopslag welke banden voor het voertuig van de klant goedgekeurd zijn.

Klantbeoordelingen bij bandendetails:

Ook nieuw is het volgende feature: Alle klantbeoordelingen van het bandentest-platformAutobandentest.com worden vanaf nu ook op de navenante productpagina‘s onder Probanden.nlgetoond. De talrijke meningen en ervaringen helpen de handelspartners van Probanden.nl extra bij het advies van hun klanten, zodat deze de goede keuze kunnen maken. Want bij Autobandentest.comworden veel banden die niet door de grote tijdschriften worden getest, door de klant beoordeeld. Ook goedkopere banden krijgen hier dus vaak een goede beoordeling, omdat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is en de einduitkomst dus positief is.

„Wij willen een partner zijn voor onze handelsklanten. Daarom proberen we naast goede prijzen ook met de nieuwe webshopfuncties uw inkopen op Probanden.nl zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken,“ aldus Thorsten Orbach, leidinggevende handelszaken bij Delticom B2B en Probanden.nl. „Veel zakelijke klanten vinden vooral één ding belangrijk: Flexibiliteit. Op grond van ons grote assortiment en ook dankzij ons eigen voorraadbeheer kunnen onze partners alle producten voor al hun klanten en voertuigen probleemloos ook op korte termijn aanbieden. Wij leveren snel, de beschikbaarheid is uitstekend. En we hanteren geen minimale bestelling of afleverkosten, maar wel veelzijdige mogelijkheden voor betaling of retourzending.“

„Als aanvulling op de gemakkelijke shopfuncties en talrijke inkoopvoordelen voor handelaren bieden wij met onze nieuwe Delticom B2B diensten rijkelijk potentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten en extra handel,“ verklaart Andreas Faulstich, rayonleider B2B bij de Delticom AG, het gemeenschappelijke handelsmodel. „De mogelijkheid tot samenwerking als montagepartner biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid het bedrijf met klanten uit te breiden die hun banden in een van de Delticom B2C-shops, zoals Autobandenmarkt. nl bestellen.

Over Probanden.nl

Probanden.nl is de exclusieve Nederlands webshop van Delticom AG voor garages, handelaars, groothandelaars en service-/montagestations met banden van alle types en auto-accessoires. Met meer dan 15 jaar competentie in de verkoop van banden online biedt het B2B-team van Probanden.nl zijn bedrijfsklanten een uitstekend uitgebreid assortiment aan banden voor personenwagens en motorfietsen van alle merken en maten voor alle types voertuigen: voor bestelwagens,vrachtwagens en bussen, speciale banden, wielen met banden, wisselstukken voor personenwagens en accessoires, motorolie en accu‘s. Handelaars profiteren niet alleen van goede aankoopvoorwaarden, maar ook van tijdsbesparende zoekfuncties in de webshop, een hoge beschikbaarheid, een betrouwbare levering dankzij eigen opslagdepots en ook een eenvoudige aanmelding en gebruik zonder verborgen kosten – vanaf de eerste band.

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Bandentests: www.autobandentest.com

Contacts

Contactpersoon voor de pers:
insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr