09:32 uur 26-09-2016

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de “Corporatie”) heeft op 23 september 2016 een Current Report op formulier 8-K ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) dat bekend maakt dat de Corporatie in het derde kwartaal van 2016 zijn boekhoudkundige methode verandert onder FASB Accounting Standards Codification (ASC) 310-20, Niet-restitueerbare bedragen en overige kosten (voorheen bekend als “SFAS 91”), met betrekking tot bepaalde schuldbewijzen gehouden tegen reële waarde en tot einde looptijd. Onder deze boekhoudkundige methode zal de Corporatie premies afschrijven en kortingen berekenen over de duur van de schuldbewijzen en vervolgens de niet afgeschreven premies en niet verrekende kortingen aanpassen bij daadwerkelijke vooruitbetalingen van de hoofdsom. Naast het afstemmen van de boekhoudkundige methode op soortgelijke bedrijven, gelooft de Corporatie dat de wijziging in boekhoudkundige methode de volatiliteit van zijn opgegeven netto rente-inkomsten zal reduceren.

De Corporatie zal een Current Report op formulier 8-K indienen voor de verwachte bekendmaking van de inkomsten van het derde kwartaal op 17 oktober 2016, om aanvullende financiële informatie te geven, die rekening houdt met de verandering van de boekhoudkundige methode voor de periode eindigend voor 1 juli 2016.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, Assistent algemene raad
Kantoor: +1 980-386-5083

Check out our twitter: @NewsNovumpr