15:09 uur 26-09-2016

Andersen Global begint uitbreiding in Ierland

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global is verheugd om zijn samenwerking met mgpartners, een leidend belastingbedrijf in Ierland, bekend te maken. De samenwerkingsovereenkomst met mgpartners vergroot het vermogen van Andersen om best-in-class diensten aan te bieden in Europa, en leidt eventueel tot een formelere relatie.

Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax, gaf commentaar, “Deze samenwerking met mgpartners breidt onze wereldwijde invloed uit en, wat belangrijker is, vergroot ons vermogen om naadloze diensten aan te bieden in Europa.”

“Het is belangrijk dat we met professionals werken die onze kernprincipes delen,” zei Mark Gorman, oprichter van mgpartners. “We weten door ons werk met Andersen in het verleden dat ze een goed voorbeeld geven van transparantie, stewardship en klantenservice – vanaf het begin onze eigen basisprincipes.”

mgpartners adviseert Ierse en internationale klanten over belastingplanning, belastingrisicomanagement en slechting van belastinggeschillen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren en structureren van complexe internationale transacties om belastingkosten en -risico te minimaliseren voor grote bedrijven en high net worth personen.

Hoewel mgpartners nog geen volledige dochter is, werken ze overal ter wereld samen Andersen Tax in de VS en andere dochters van Andersen Global om hun klanten best-in-class dienstverlening aan te bieden. Met de toevoeging van mgpartners is Andersen Global nu wereldwijd vertegenwoordigd op 49 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr