13:10 uur 21-09-2016

Delticom AG: Motorbandenmarkt.nl sponsort Gentleman‘s Ride en roept motorrijders op om mee te doen

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Motorrijden en tegelijkertijd iets goeds doen: Bij de „Distinguished Gentleman‘s Ride“ op 25 september 2016 dossen zich ook dit jaar weer tienduizenden motorrijders en – rijdsters over de hele wereld uit. Overeenkomstig hun stand gekleed springen ze op hun klassieke motoren om in meer dan 400 steden verdeeld over ongeveer 80 landen een spectaculair straatbeeld te scheppen – en dat voor een indrukwekkend doel: Dit evenement, dat sinds 2012 jaarlijks in het laatste weekend van september plaatsvindt, heeft de bevordering van de gezondheid van mannen hoog in het vaandel. Met giften en sponsorengeld worden over de hele wereld projecten ter bestrijding van prostaatkanker en ter voorkoming van zelfmoord ondersteund. In het afgelopen jaar is daarvoor 2,3 miljoen dollar ingezameld; het doel voor 2016 is 5 miljoen dollar.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160921005681/nl/

Op 25 september collecteren en rijden motorfans over de hele wereld voor projecten ter verbetering v ... Op 25 september collecteren en rijden motorfans over de hele wereld voor projecten ter verbetering van de gezondheid van mannen (Foto: Business Wire)

Net als in voorgaande jaren is de afdeling tweewielers van Delticom met haar webshops, zoalsMotorbandenmarkt.nl, weer sponsor van deze actie. In Duitsland (Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, München), Frankrijk (Parijs en Bordeaux), Italië (Milaan en Florence) en Groot-Brittannië (Londen en Oxford) steunt de webshop van Europa‘s grootste online bandenhandel de ritten in tien enthousiaste steden met in totaal 5000 dollar.

Maar ook individuele motorrijders kunnen hun bijdrage aan het slagen van de Gentleman‘s Ride leveren door een rit in hun eigen woonplaats te organiseren, als deelnemer of door een gift. Alle geregistreerde deelnemers zijn dan tegelijk potentiële „fundraisers“, die met giften kunnen worden gesteund. Als u meer dan 200 dollar ophaalt, krijgt u de exclusieve „Ride Dapper“- patch en kunt u aan de „Gentlefolk“-loterij deelnemen, waar leuke prijzen te winnen zijn.

„De Dinstinguished Gentleman‘s Ride is niet alleen een goede zaak, die zich elk jaar met succes voor de gezondheid van mannen inzet, de actie is dankzij de historische motoren en mooi uitgedoste motorrijders ook een echte blikvanger. Maar daarvoor zijn natuurlijk mensen nodig die meedoen. Wij nodigen alle motorfans uit om aan een rit in hun buurt deel te nemen. En als u er zelf niet bij kunt zijn, vragen we u om vrienden of collega‘s die meedoen met een gift te steunen,“ zegt Oliver Pflaum, verkoopleider van Motorbandenmarkt.nl.

Meer over de „Distinguished Gentleman‘s Ride“, informatie over plaatselijke acties, aanmelding en mogelijkheden om een gift te geven vindt u op:

https://www.gentlemansride.com

Op een wereldkaart op www.gentlemansride.com/rides vindt u alle steden waar een charity-rit plaatsvindt.

Over Motorbandenmarkt.nl

Of het nu om banden voor choppers, sport-en toermotoren of scooters gaat: In het assortiment van deze gerenommeerde webshop vinden motorrijders alles wat hun hartje begeert. Toebehoren als slangen, motorolie en accu‘s alsook mousse voor offroad-banden maken het assortiment van Delticom compleet. Het portfolio van de motorbandenspecialist reikt van alle gevestigde premium fabrikanten voor motorbanden, zoals Pirelli, Continental, Metzeler, Dunlop, Bridgestone en Michelin tot gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Heidenau, Avon, Maxxis of Mittas. Daarnaast biedt Delticom exclusieve verkooplijnen uit verschillende segmenten – zoals het Turkse merk voor scooter- en offroad-banden Anlas, radiaalbanden van Nankang en chopperbanden van Full Bore USA.

Online shop voor eindklanten: www.motorbandenmarkt.nl

Andere online shops in Europa: www.MotorradreifenDirekt.de (DE), www.MotorradreifenDirekt.at (AT), www.MotorradreifenDirekt.ch (CH), www.pneus-moto.fr (FR), www.moto-pneumatici.it (IT), www.neumaticosdemoto.es (ES), www.moto-tyres.co.uk (UK) en andere.

Online shop voor vakhandelaars: www.probanden.nl

Over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

insignis Agentur für Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Deltic om AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr