17:15 uur 15-09-2016

LILEE Systems kondigt nieuw IoT-systeem aan op InnoTrans 2016

WIE:

LILEE Systems, aanbieder van geavanceerde vaste en mobiele connectiviteitssystemen en opkomende innovator in cloud- en fogbased netwerken.

WAT:

LILEE kondigt een nieuw connectiviteitssysteem voor het Internet der Dingen, dat unieke capaciteiten bevat. De oplossing stelt organisaties in staat sneller en effectiever te reageren op gegevens en analyses die het Internet der Dingen genereert, waardoor ze hun werkwijze verbeteren en kosten besparen.

WAAROM:

Om huidige big data en analyse-instrumenten van het Internet der Dingen (IoT) geschikt te maken voor een breed publiek en meerdere markten, is een nieuwe generatie connectiviteits-, toevoer- en beheersystemen nodig. Bedrijven waarvan onderdelen verspreid zijn gelegen, hebben voor maximaal profijt uit IoT veel baat bij betrouwbare internetverbindingen met groot bandbreedte, in een formaat dat onder een toonbank of in de kofferbak van een politiewagen past. Deze nieuwe oplossingen moeten een kleine vormfactor combineren met de flexibiliteit op welke plek dan ook diagnoses te stellen en analyses uit te voeren – bijvoorbeeld in een winkel of op een centrale locatie, zoals een distributiecentrum.

WANNEER:

 20-23 september, 2016

WAAR:

InnoTrans

Hal 14.1, stand 301
Messe Berlin GmbH
ExpoCenter City
Messedamm 22
D-14055 Berlin

 

 

 

LILEE Systems to Announce New IoT Connectivity Solution at InnoTrans 2016

–(BUSINESS WIRE)– LILEE Systems:

WHO:

LILEE Systems, provider of advanced fixed and mobile connectivity solutions and an emerging innovator in cloud- and fog-based network solutions.

WHAT:

LILEE will announce a new IoT connectivity solution that will include multiple first-to-market capabilities. It will enable organizations to act much more rapidly and effectively on IoT generated data and analytics to improve operations and reduce costs.

WHY:

For today’s IoT big data, predictive and prescriptive analytics, and related capabilities to go mainstream into a wider range of markets, a new generation of connectivity, provisioning and management solutions are necessary. For distributed enterprises to take maximum advantage of IoT, an important gating factor is highly reliable, high-bandwidth connectivity in a size that can fit under a store counter or in the trunk of a police patrol car. These new solutions must combine small form factor with the flexibility to conduct diagnostics and analytics anywhere decision makers want – such as on site at a store or at a central location, such as retail distribution center.

WHEN:

September 20-23, 2016

WHERE:

InnoTrans

Hall 14.1, Booth 301
Messe Berlin GmbH
ExpoCenter City
Messedamm 22
D-14055 Berlin

About LILEE Systems:

LILEE Systems, recently listed as an Inc. 500 fastest growing private company, delivers integrated, open, and reliable industrial IoT wireless and wired connectivity solutions incorporating hardware, software, and services. LILEE solutions are improving operating efficiency and reducing costs in a wide range of industries. LILEE is headquartered in Silicon Valley, with offices in Taipei and Amsterdam.

Contacts

LILEE Contact:
Rene Hendrikse, +31 (0) 20 520 7550
rene.hendrikse@lileesystems.com
or
Media Contact:
Victoria Guimarin, +1 415-397-7600
lilee@upraisepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr