16:54 uur 12-09-2016

ASI DATAMYTE op testXpo in Ulm, Duitsland

PLYMOUTH, Minnesota–(BUSINESS WIRE)– ASI DATAMYTE, Inc, de wereldwijde standaard in systemen voor kwaliteitsbeheer, heeft vandaag aangekondigd op testXpo te staan. Dit internationale forum voor materiaalcontrole vindt van 10 tot 13 oktober plaats bij Zwick in het Duitse Ulm.

Deelnemers ontdekken in een exporuimte van 2500 vierkante meter de nieuwste trends en oplossingen op gebied van kwaliteitsgaranties en materiaaltests. TestXpo biedt met twintig mede-exposanten veel mogelijkheden om uw netwerk uit te breiden. De expo is een uitgelezen plek om meer te weten te komen over andere bedrijven en hun producten. Daarnaast biedt het evenement nieuwe perspectieven die nieuwe benaderingswijzen beïnvloeden

 

ASI DATAMYTE at testXpo in Ulm, Germany

 

PLYMOUTH, Minn.–(BUSINESS WIRE)– ASI DATAMYTE, Inc., the global standard in enterprise quality management solutions, today announced that it will exhibit at the testXpo international forum for materials testing October 10-13 at Zwick in Ulm, Germany.

Participants explore latest trends and solutions in quality assurance and materials testing in an exhibition area of over 2,500 m². The testXpo provides many opportunities to expand your network with more than 20 co-exhibitors. The exhibition is the right place to learn more about other companies, their wide range of products, and gain new points of view that can influence new solution approaches.

“We are glad to be able to participate every year at testXpo” said Sven Tetzlaff, General Manager of ASI DATAMYTE GmbH “and are proud of our long-term and good relationship with the Zwick company.”

About ASI DATAMYTE

ASI DATAMYTE Inc. provides integrated software, hardware and services for driving best-in-class quality in manufacturing. Refining its solutions for more than 40 years, ASI DATAMYTE is serving the largest, most prestigious manufacturers with localized solutions on a global basis. ASI DATAMYTE is headquartered in Plymouth, MN, with offices and support centers in more than 40 countries.

Contacts

ASI DATAMYTE
Anna Lena Gellendin
annalena.gellendin@asidatamyte. com

Check out our twitter: @NewsNovumpr