14:47 uur 09-09-2016

SMK Electronics gaat geavanceerde afstandsbedieningen voor set-top boxes presenteren op de IBC2016

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– SMK Electronics (Europe) Limited, een divisie van  SMK Corporation, een van de belangrijkste fabrikanten ter wereld van OEM-afstandsbedieningen, heeft vandaag bekendgemaakt deze week op IBC2016 (9-13 september, RAI Amsterdam, booth 1.A46) verschillende nieuwe geavanceerde afstandsbedieningsoplossingen te gaan presenteren, waaronder de ‘Evolution’-afstandsbediening voor set-top boxes.

“We zijn blij om op IBC2016 onze nieuwste afstandsbedieningen te kunnen presenteren,” aldus Patrick Delanoeije, vice-president van SMK Electronics Europe Limited. “Nu aanbieders van betaal-tv hun diensten uitbreiden met meer keuze op het gebied van content en meer geavanceerde services, wordt de content-zoekfunctie voor gebruikers steeds complexer, waardoor een meer verfijnde afstandsbediening nodig is. De komende tijd zal de tevredenheid met betaal-tv-diensten gedeeltelijk afhangen van de effectiviteit van de primaire interactie van de consument met deze content – de afstandsbediening voor de set-top box.

“Door de consument een intuïtievere controle over content te geven, bieden de geavanceerde afstandsbedieningen van SMK aanbieders van betaal-tv een uitgebreide keuze aan kosteneffectieve oplossingen” zo vervolgde dhr. Delanoeije, “oplossingen waarin de nieuwste principes op het gebied van de menselijke factor en bruikbaarheid worden geïntegreerd om de complexiteit van taken te verminderen en het engagement van de consument te maximaliseren.”

De ‘ Evolution’-afstandsbediening van SMK

De voornamelijk voor betaal-tv-toepassingen ontworpen ‘ Evolution’-afstandsbediening voor set-top boxes van SMK komt in twee uitvoeringen: een grote afstandsbediening die plaats biedt aan maximaal 47 toetsen; en een kleiner model met 9-16 toetsen. Beide bieden ondersteuning voor de nieuwste gebruikersinterfaceopties, zoals spraakbesturing, navigatie door middel van gebaren en cursorbesturing met een touchpad, werkend via draadloze protocollen zoals IR, RF, Bluetooth ® LE, ZigBee ® RF4CE en Wi-Fi Direct ®.

Over SMK Electronics

SMK Electronics (Europe) Ltd. is een divisie van SMK Corporation, een wereldleider op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en fabricage van OEM-afstandsbedieningen en elektronische componenten. Met lokale faciliteiten voor R&D en fabricage, in coördinatie met de wereldwijde R&D- en productiecentra van SMK wereldwijd, bevindt SMK Electronics (Europe) Ltd. zich in een positie om de betaal-tv-sector kosteneffectieve oplossingen voor afstandsbediening te leveren die rich media, interactieve content en geavanceerde televisiefuncties ondersteunen. Kijk op www.smkeurope.com.

Bluetooth ® is een handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. ZigBee ® is een gedeponeerd handelsmerk van de ZigBee Alliance. Wi-Fi Direct ®is een gedeponeerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SMK Electronics
Keith M. Roberts
Kantoor: 001 (805) 987-6662 x 303 | Mobiel: 001 (805) 312-5546
kroberts@smkusa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr