10:21 uur 08-09-2016

Introductie van BeatsX: Nieuwe premium draadloze, bluetooth oortelefoons van Beats by Dr. Dre

CULVER CITY, Californië–(BUSINESS WIRE)– Beats by Dr. Dre (Beats) heeft vandaag een aantal buitengewone nieuwe draadloze producten aangekondigd. Hierdoor wordt de premium portefeuille van het merk uitgebreid met onder meer een nieuwe lijn draadloze telefoons onder de naam Beats X samen met de volgende generatie van de twee huidige succesproducten met de introductie van Powerbeats 3 draadloze oortelefoons en Beats Solo 3 draadloze koptelefoons. Als collectie bevatten deze nieuwe producten de Apple W1-chip, bluetooth klasse 1, Fast Fuel opladen en het premium geluid dat fans over de gehele wereld zijn gaan verwachten van Beats-producten. Beats werd opgericht door Dr. Dre, samen met Jimmy Iovine en is onderdeel van Apple.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160907006914/nl/

Beats by Dr. Dre's new collection of wireless products boasts integrated Apple W1 chip, Class 1 Blue ... Beats by Dr. Dre’s new collection of wireless products boasts integrated Apple W1 chip, Class 1 Bluetooth, extended battery life, Fast Fuel charge, and the premium sound experience that is now synonymous with Beats. (Graphic: Business Wire)

“Beats heeft zich altijd ingezet voor de levering van de best mogelijke luisterervaring,” aldus Beats’ President Luke Wood. “Nu bijna alles wat we in de media gebruiken een geluidscomponent heeft, is superieure audioafspeelkwaliteit een bepalende factor. Met ons nieuwe product leveren we een geweldige innovatie en een geweldig ontwerp en geluid zodat u alles kunt horen op de manier die de makers zich hadden voorgesteld.”

Beats X

Beats X is een geheel nieuwe lijn oortelefoons, deskundig ontworpen om geperfectioneerde audioverbetering te bewerkstelligen binnen de gegeven kleine vorm. Het eenvoudige, soepele ontwerp houdt Beats X bijzonder licht en bijna onmerkbaar tijdens het dragen. In vergelijking met zowel iOS- als Android-apparaten beschikt Beats X over bluetooth klasse 1 voor optimale connectiviteit. Voor iOS10-gebruikers biedt de Apple W1-chip een gemakkelijke éénstaps bluetooth-verbinding en de mogelijkheid naadloos te toggelen tussen iCloud-geregistreerde apparaten. Beats X zet een nieuwe standaard voor batterij-efficiency met Fast Fuel, dat 2 uur afspelen biedt na slechts 5 minuten opladen en tot 8 uur na slechts 45 minuten opladen via de meegeleverde Lightning -kabel. De RemoteTalk stelt u in staat telefoontjes op te nemen, muziek af te spelen en Siri te activeren. De soepel gevormde kabel en de variatie in oortjes en verwijderbare wingtip-opties bieden gedurende het gebruik een flexibele, veilige en comfortabele fit. Wanneer u de oortelefoons niet gebruikt zorgen magnetische oorknopjes dat ze niet in de war raken en om uw nek blijven zitten en dat ze opgerold gemakkelijk in een compact etui passen om op te bergen of te vervoeren.

Powerbeats 3 -draadloos

Powerbeats 3 -draadloos brengt één van de best verkopende draadloze oortelefoons naar het volgende niveau. Verbeterde ergonomie geeft een betere fit en geluidservaring, terwijl Fast Fuel 1 uur afspelen levert na slechts 5 minuten opladen via de meegeleverde micro-usb-kabel. Als zij volledig zijn opgeladen leveren deze transpiratie- en waterbestendige oortelefoons tot 12 uur verlengde batterijgebruiksduur. Daarnaast zijn de nieuwe Powerbeats 3 draadloze oortelefoons voorzien van onder meer geïntegreerde bluetooth klasse 1 en RemoteTalk, waarmee u telefoontjes kunt aannemen, muziek af kunt spelen en Siri kunt activeren.

Beats Solo 3 -draadloos

Beats Solo 3 -draadloos is de volgende ontwikkeling van de reeds iconische Solo-lijn on-ear-koptelefoons. Dit nieuwe product biedt tot 40 uur batterijgebruiksduur, door de efficiency van de Apple W1-chip en bluetooth klasse 1. De oordopregelaars maken het mogelijk de telefoon op te nemen, muziek te spelen en Siri te activeren en Fast Fuel levert 3 uur afspelen na slechts 5 minuten opladen via de bijgesloten micro-usb-kabel. Beats Solo 3 -draadloos blijft trouw aan zijn voorganger met hetzelfde bekroonde geluid en draagbare, duurzame ontwerp met een soepele hoofdband, 360 graden draaibare oordopjes en geluidsisolatie.

Ga naar Apple.com voor prijzen en verkrijgbaarheid. Aanvullende producten voor Beats X , Powerbeats 3 Wireless en Solo 3 Wireless zijn op verzoek verkrijgbaar.

Over Beats

Beats by Dr. Dre (Beats) is een vooraanstaand audiomerk opgericht in 2006 door Dr. Dre en Jimmy Iovine. Door hun serie premium koptelefoons, oortelefoons en speakers voor consumenten, heeft Beats de mogelijkheden van premium geluidsentertainment geïntroduceerd aan een geheel nieuwe generatie. Het voortdurende succes van het merk draagt eraan bij dat de energie, emotie en opwinding van afspelen in de opnamestudio wordt teruggebracht naar de luisterervaring van muziekliefhebbers wereldwijd. Beats werd in juli 2014 overgenomen door Apple Inc.

Beats by Dr. Dre, Beats, Fast Fuel, Powerbeats, RemoteTalk en Solo zijn handelsmerken van Beats Electronics, LLC. Apple, Lightning en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beats by Dr. Dre
Sarah Joyce, +1-310-795-4757
sarah_joyce@apple.com
of
Jessica Bass, +1-310-895-6508
jessica_bass@apple.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr