16:29 uur 06-09-2016

Introductie van Michael Kors Access draagbare technologie: waar mode en de toekomst elkaar ontmoeten

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Michael Kors (NYSE: KORS), een wereldwijd luxe lifestyle merk, is verheugd om de MICHAEL KORS ACCESS display smartwatch, onderdeel van haar nieuwe lijn van draagbare technologische accessoires, te introduceren. De lijn is gericht op de modegerichte consument en combineert innovatieve technologie met de uitzonderlijke stijl van een leider in luxe mode.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160906005378/nl/

Michael Kors Access SmartwatchMichael Kors Access Smartwatch

De ultramoderne technologie die de kern van de MICHAEL KORS ACCESS smartwatch uitmaakt, en die compatibel is met zowel iPhone®- en Android™-telefoons, is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Google, met behulp van haar Android Wear™ smartwatch platform. .

Ontworpen om te laten zien dat technologie en sociale connectiviteit naadloos dienen te zijn , bewijst de MICHAEL KORS ACCESS -lijn, die ook activiteitstrackers omvat, dat Access zowel glamoureus als moeiteloos kan zijn. “Onze klanten houden van mode en ze staan 24/7 in verbinding,” aldus Michael Kors. “Ik denk dat ze zullen waarderen dat ze zo kunnen beschikken over sociale connectiviteit en tracking van gezondheid en conditie, allemaal in één fantastisch uitziend accessoire.”

MICHAEL KORS ACCESS smartwatches bieden aanpasbare functies die perfect zijn voor onze fans:

 • Exclusieve Michael Kors-horlogeplaten die veranderen met een veegbeweging – of het nu gaat om een digitaal chronograafontwerp voor de sportschool of een glinsterende, geanimeerde pavé voor de nacht
 • Honderden mogelijke combinaties van horlogeplaat, kleur en sub-wijzerplaten
 • Een touchscreen display smartwatch voorzien van Android Wear die het volgende biedt:
  • Social media updates en tekst- en e-mailalerts
  • App meldingen
  • Slimme hulp van Google
  • Ingebouwde tracking van conditie
 • Verwisselbare leren en siliconen polsbandjes
 • Glamoureuze versies voor vrouwen en sportieve versies voor mannen
 • Magnetisch opladen
 • De Qualcomm® Snapdragon™ Wear 2100, een system-on-a-chip (SoC) ontworpen om een zeer interactieve touchscreen ervaring te garanderen

“We zijn verheugd om onze klanten slimme, fraaie horloges aan te bieden die hen zullen helpen hun dagelijkse leven te ordenen terwijl ze tegelijkertijd hun persoonlijke stijl op unieke wijze uitdrukken,” verklaart John Idol, voorzitter en CEO van Michael Kors.

Klanten van Michael Kors hebben een druk, snel leven en de MICHAEL KORS ACCESS-collectie stelt hen in staat verbonden te blijven. “Van Google Search tot smartwatches, Google streeft ernaar om u de informatie te geven die u nodig hebt om verbonden te blijven met wat echt belangrijk is,” merkt David Singleton, VP van Engineering voor Android Wear, op. “ MICHAEL KORS ACCESS en Android Wear helpen de categorie wearables vooruit met slimme, mooie horloges die u helpen uw dagelijkse leven op orde te houden terwijl ze tegelijkertijd uw persoonlijke stijl uitdrukken.”

MICHAEL KORS ACCESS zal in 18 landen gelanceerd worden via een wereldwijde digitale en gedrukte reclamecampagne, met inbegrip van een video met Zendaya en Martha Hunt. De video volgt de twee modellen op een enorm drukke dag in New York City, van een workout in de ochtend, naar een glamoureus feest in de avond. Gedurende de dag zorgen Michael Kors Access smartwatches ervoor dat ze in sync blijven en er chique uit blijven zien – bewijs dat je met het juiste accessoire werkelijk in staat bent om #AccessItAll. U kunt de video hier bekijken: https://youtu.be/vV7_aaSKNU0.

De prijzen voor MICHAEL KORS ACCESS smartwatches zijn vanaf $ 350 USD. De prijzen voor de activiteitstrackers zijn vanaf $ 95 USD. Beide zijn verkrijgbaar in Michael Kors-winkels, op MichaelKors.com en in selecte warenhuizen en gespecialiseerde winkels.

Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende:

Michael Kors Access: http://www.michaelkors.com/Access

Destination Kors: http://www.destinationkors.com/

Michael Kors op Facebook: http://www.facebook.com/michaelkors

@MichaelKors op Twitter: http://twitter.com/michaelkors

@MichaelKors op Instagram: http://instagram.com/michaelkors

Michael Kors op Pinterest: http://pinterest.com/michaelkors.com

@MichaelKors op Weibo:  http://weibo.com/michaelkors

Zoek naar ‘Michael Kors’ op Weixin en WeChat

Zoek naar ‘Michael Kors’ op LINE Japan

Voor Android Wear™ is een telefoon nodig met Android 4.3+ of iOS 8.2+. Ondersteunde functies kunnen variëren tussen de platformen. Bezoek g.co/wearcheck op uw Android-telefoon of iPhone om te zien of uw toestel compatibel is.

Google, Android en Android Wear zijn handelsmerken van Google Inc.

iPhone is een handelsmerk van Apple, Inc. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated.

Over Michael Kors

Michael Kors is een wereldberoemde, veelvuldig bekroonde ontwerper van luxe accessoires en confectiekleding. Het bedrijf dat zijn naam draagt, opgericht in 1981, produceert momenteel een productassortiment onder de namen Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors en Michael Kors Mens, waaronder accessoires, schoeisel, horloges, sieraden, confectie, en een complete lijn van parfumerieproducten. Michael Kors-winkels, geëxploiteerd door het bedrijf zelf of door licentiepartners, zijn te vinden in enkele van de meest prestigieuze steden ter wereld, waaronder New York, Beverly Hills, Chicago, Londen, Milaan, Parijs, München, Istanboel, Dubai, Seoul, Tokio en Hongkong.

Uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat uitspraken met betrekking tot de toekomst. U dient niet overmatig te vertrouwen op dergelijke uitspraken, omdat ze onderhevig zijn aan talrijke onzekerheden en factoren met betrekking tot de activiteiten en zakelijke omgeving van het bedrijf die allemaal moeilijk te voorspellen zijn en waarvan vele buiten de controle van het bedrijf vallen. Uitspraken met betrekking tot de toekomst omvatten informatie over mogelijke of veronderstelde toekomstige resultaten van activiteiten van het bedrijf, waaronder beschrijvingen van de bedrijfsstrategie. Deze uitspraken bevatten vaak woorden zoals ‘kunnen,’ ‘zullen,’ ‘moeten,’ ‘geloven,’ ‘verwachten,’ ‘streven,’ ‘anticiperen,’ ‘van plan zijn,’ ‘plannen,’ ‘schatten’ of soortgelijke uitdrukkingen. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht zijn gebaseerd op veronderstellingen die het bedrijf heeft gemaakt in het licht van de ervaring van het management in de industrie, alsmede de perceptie van historische trends, huidige omstandigheden, verwachte toekomstige ontwikkelingen en andere factoren waarvan zij van mening is dat ze geschikt zijn onder de omstandigheden. U moet begrijpen dat deze uitspraken geen garanties zijn voor prestaties of resultaten. Ze omvatten bekende en onbekende risico’s, onzekerheden en aannames. Hoewel het bedrijf gelooft dat deze uitspraken met betrekking tot de toekomst gebaseerd zijn op redelijke veronderstellingen, moet u zich ervan bewust zijn dat vele factoren van invloed kunnen zijn op de werkelijke financiële resultaten of de resultaten van activiteiten en ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk afwijken van die genoemd worden in deze uitspraken met betrekking tot de toekomst. Deze factoren worden uitgebreider besproken in het hoofdstuk ‘Risicofactoren’ en elders in het jaarverslag van het bedrijf op Formulier 10-K voor het fiscale jaar dat eindigde op 2 april 2016 (deponeringsnr. 001-35368), ingediend op 1 juni 2016 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ICR, Inc.
Jean Fontana, 203-682-1214
jean.fontana@icrinc.com
Alecia Pulman, 646-277-1231 (Media)
KorsPR@icrinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr