20:03 uur 30-08-2016

JPMorgan Chase en medewerkers gaan tot $ 200.000 doneren ter ondersteuning van hulpverlening na aardbeving in Italië

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– JPMorgan Chase & Co. heeft vandaag bekendgemaakt dat het tot $ 200.000 zal doneren van de onderneming en haar medewerkers om de hulpverlening na de aardbeving in Italië te ondersteunen. De schenking en de donaties van de medewerkers gaan naar het Italiaanse Rode Kruis.

“Wij staan schouder aan schouder met de Italiaanse gemeenschappen die aanzienlijk verlies aan mensenlevens en verwoestende schade hebben geleden,” aldus Guido Nola, Senior Country Officer voor Italië, J.P. Morgan, dat ongeveer 160 medewerkers in het land heeft. “J.P. Morgan heeft een geschiedenis van 100 jaar in Italië, en we zijn zeer toegewijd aan het ondersteunen van de hulpverlening van het Italiaanse Rode Kruis op dit dramatische moment voor de regio’s die getroffen werden door de aardbeving en voor het hele land.”

Naast de schenking van $ 100.000 zal de speciale donatiecampagne van de medewerkers van JPMorgan Chase voor elke dollar aan werknemersdonaties een dollar bijleggen tot een totaal van $ 50.000, met als eindresultaat maximaal $ 100.000 voor het Italiaanse Rode Kruis.

Het Italiaanse Rode Kruis zal het geld gebruiken om opsporings- en reddingsteams te ondersteunen en mobiele keukens op te zetten voor mensen die gedwongen werden hun huis te verlaten.

Over JPMorgan Chase & Co.

JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM) is een toonaangevende wereldwijde financiële dienstverlener met een vermogen van $ 2,5 triljoen en activiteiten wereldwijd. Het bedrijf is een marktleider op het gebied van investment banking, financiële diensten voor consumenten en kleine bedrijven, commercial banking, financiële transacties en vermogensbeheer. JPMorgan Chase & Co. is een onderdeel van de Dow Jones Industrial Average en bedient miljoenen consumenten in de Verenigde Staten en veel van ‘s werelds meest vooraanstaande bedrijven, instellingen en overheden onder haar merken J.P. Morgan en Chase. Informatie over JPMorgan Chase & Co. is beschikbaar op www.jpmorganchase.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
JPMorgan Chase & Co.
Steve O’Halloran, (302) 282-5699

Check out our twitter: @NewsNovumpr