16:53 uur 29-08-2016

Ford werkt samen met Astute Solutions om klanten in Europa een superieure ervaring te bieden

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Astute Solutions heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf door Ford is uitverkoren om Astute Knowledge in 21 Europese landen met ondersteuning in 18 talen te implementeren. Astute Solutions biedt onder meer artificial narrow intelligence (ANI) en gepatenteerde natuurlijke taalverwerking.

Het product is ontworpen om nauwkeurige en relevante antwoorden te geven op allerlei vragen waardoor de dealers, agenten, en klanten van Ford beter worden geholpen. Ford gaat de AI-technologie van Astute gebruiken om interactie op menselijk niveau ver boven de gebruikelijke zoekfunctie uit te tillen.

Klanten van Ford kunnen op elk willekeurig gekozen kanaal – onder andere de website van Ford, sociale media, of mobiele app – communiceren met een “virtuele agent.” Deze virtuele agent kan dan analyseren wat de klant zegt waarbij hij deep learning gebruikt om het beste antwoord uit meerdere gegevensbronnen te vinden, zelfs bronnen die oorspronkelijk zijn geschreven in een andere taal. Het gebruik van slimmere technologieën om de interactie met elke klant te verbeteren betekent een fundamentele verandering voor de beleving van de klant.

“We zijn erg blij dat we samen met Ford een geweldige klantervaring in heel Europa gaan bieden,” zegt Richard Jones, SVP Global Sales voor Astute Solutions. “We zien dit project als toonaangevend voor klantgerichtheid – en het draait om klanten een keuze te bieden.” De klanten, agenten van contactcenters, en het grote dealernetwerk van Ford gaan allemaal hetzelfde platform gebruiken waardoor een consistente merkbeleving wordt gegarandeerd, of klanten nu ervoor kiezen om zelf hun antwoorden op te zoeken of om vragen te stellen aan een medewerker.

Ford of Europe is in 50 verschillende markten verantwoordelijk voor de productie, de verkoop en het onderhoud van voertuigen van het merk Ford en telt ongeveer 53.000 werknemers in zijn eigen fabrieken, en ongeveer 68.000 mensen als gezamenlijke ondernemingen en niet-geconsolideerde bedrijven worden meegeteld. Naast Ford Motor Credit Company bestaan de activiteiten van Ford Europe ook onder meer uit de Ford Customer Service Division en 24 productiefaciliteiten.

Astute Solutions kunnen consumentenmerken met ‘s werelds slimste software om klanten te binden zorgen voor loyaliteit gedurende de hele tijd dat de klant het product gebruikt. Consumenten willen net zo praten met hun favoriete merken als ze met hun vrienden praten in plaats van te worden gedwongen om via rigide interfaces te communiceren. De mix van grensverleggende technologieën van Astute Solutions maakt dit mogelijk waardoor interacties met de klant geen wrijvingen meer kennen. Bezoek  AstuteSolutions.com  voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Astute Solutions
Natalie Skarzynski
press@astutesolutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr