17:12 uur 23-08-2016

Actility treedt toe tot Cisco Solution Partner Program

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Actility heeft vandaag bekendgemaakt dat het als Solution Partner deel uitmaakt van het Cisco® Solution Partner Program. Het zogeheten Internet van Alles (Internet of Everything, IoE) blijft mensen, processen, data en dingen verenigen voor relevantere netwerkverbindingen. Als lid van het Cisco Solution Partner Program heeft Actility de kans snel oplossingen te creëren en te implementeren om de capaciteiten, de prestaties en het beheer van een netwerk te verbeteren voor een waardevol IoE.

“We zijn erg blij dat we als Solution Partner samenwerken met Cisco en onze LoRa-netwerksoftware combineren met hun hardwaresysteem en integratiemogelijkheden”, zei ceo van Actility Mike Mulica. “Samen hebben we de mogelijkheid een brede keur aan sectoren de beste systemen voor carriers en zakelijke LPWA te leveren en de groei van IoE internationaal aan te jagen.”

 

 

Actility Joins the Cisco Solution Partner Program

 

PARIS–(BUSINESS WIRE)– Actility announced today that it has joined the Cisco® Solution Partner Program as a Solution Partner. The Internet of Everything (IoE) continues to bring together people, processes, data and things to enhance the relevancy of network connections. As a member of the Cisco Solution Partner Program, Actility is able to quickly create and deploy solutions to enhance the capabilities, performance and management of the network to capture value in the IoE.

“We’re really excited to be able to work alongside Cisco as a Solution Partner and combine our LoRa network software with their hardware solution and integration capability,” comments Actility CEO Mike Mulica. “Together, we’ll be able to deliver some of the best carrier and enterprise LPWA solutions on the market across a wide range of industries, fuelling the explosive growth of the IoE globally.”

The Cisco Solution Partner Program, part of the Cisco Partner Ecosystem, unites Cisco with third-party independent hardware and software vendors to deliver integrated solutions to joint customers. As a Solution Partner, Actility offers a complementary product offering and has started to collaborate with Cisco to meet the needs of joint customers. For more information on Actility, go to: https://marketplace.cisco.com/catalog/companies/actility/products/thingpark

About Actility:

Actility is an industry leader in LPWA (Low Power Wide Area) IoT infrastructure and Smart Grid applications. Actility ThingPark™ is a complete IoT solution, combining LPWA networking, an IoT data management platform, and an extensive ecosystem of fully interoperable devices and applications. ThingPark is a carrier-grade IoT platform which enables service providers to accelerate their IoT strategy and go-to-market. ThingPark Wireless delivers long-range networks for low-power sensors and devices used in multiple industries, smart-cities, agriculture, and connected living. ThingPark Cloud provides IoT protocol and data management services that enable web applications to connect seamlessly with data from a vast range of different sensors. ThingPark Marketplace is at the heart of an ecosystem of certified IoT devices and application partners, and fully automates the creation and activation of end-to-end IoT offers across multiple sales channels. Actility is a founding member of the LoRa™ Alliance.

* Compatibility certification via Interoperability Verification Testing and Cisco Validated Design is designed to simulate typical customer configurations and does not replace the need for on-site testing and interoperability validation in conjunction with actual implementation.

Contacts

Actility
Anne Vangemert
anne.vangemert@actility.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr