10:21 uur 22-08-2016

Figlo en Informeert starten samenwerking

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Figlo en Informeert zijn een samenwerking aangegaan vanuit de gedachte dat de adviseur zijn klant op een moderne en interactieve manier online moet kunnen helpen. De oplossingen van Figlo bieden eenvoudig financieel inzicht, onderbouwd hypotheekadvies en uitvoerige financiële planning. De communicatieoplossing van Informeert laat adviseurs resultaatgericht inspelen op online klantgedrag.

Over Figlo

Richard Koudijs, Business Manager Intermediair bij Figlo, is erg enthousiast over deze samenwerking. Hij benadrukt: “Met de oplossing van Figlo kunnen adviseurs gemakkelijk financiële zaken inzichtelijk maken en laagdrempelige toegang bieden tot deze belangrijke informatie. Naast het bieden van een gedegen advies is het belangrijk voor adviseurs om klanten aan zich te binden. De tools van Informeert bieden verdere ondersteuning aan adviseurs in het bereiken en informeren van klanten.”

Over Informeert

Saskia Los, Commercieel Manager bij Informeert: “Informeert.nl laat hypotheek- en verzekeringsadviseurs online een forse inhaalslag maken. Consumenten hechten waarde aan persoonlijk advies maar worden tegelijkertijd online steeds veeleisender. Informatie en tools moeten snel beschikbaar zijn, en bovendien perfect werken op de smartphone. De Informeert Communicatieoplossing zorgt ervoor dat adviseurs op deze klantwens kunnen inspelen.”

De oplossingen van zowel Figlo als Informeert dragen bij aan een blijvende relatie tussen klant en adviseur.

10% korting voor klanten van Figlo

Ieder advieskantoor dat gebruikt maakt van de oplossingen van Figlo profiteert van 10% korting op de Informeert Communicatieoplossing. De marketing- en communicatieoplossing van Informeert bestaat uit vijf onderdelen: nieuws, nieuwsbrief, website, social media en klantinzicht. Kijk op figlo.informeert.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Contacts

Figlo
Anne Hendriksen, 010 – 264 66 66
of
Informeert
Saskia Los, 078 – 76 00 251

Check out our twitter: @NewsNovumpr