14:51 uur 17-08-2016

Delticom AG: Motorolie-centrale.nl – Nieuwe webshop voor motorolie

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Delticom AG, de toonaangevende webwinkel voor banden en auto-onderdelen, begint met een nieuwe, in motorolie gespecialiseerde webshopMotorolie-centrale.nl. Van additieven tot antivries-ruitensproeier en tweetaktolie: Ons grote assortiment omvat meer dan 1400 verschillende producten voor de auto, onder andere een grote variëteit van meer dan 300 verschillende soorten motorolie van verschillende maten verpakkingen en hoeveelheden voor personenauto‘s en andere voertuigen, bijvoorbeeld motoren, bedrijfswagens en tractoren. Ook zijn er remvloeistoffen, cardanolie, onderhoudsmiddelen, antivries koelvloeistof, vetten en smeermiddelen. Naast het aanbod in Nederland zijn de Delticom-motorolie-webshopsin de toekomst in ook nog in 15 andere Europese landen te vinden.

„Met de lancering van Motorolie-centrale.nl starten we ons Europese netwerk op van in motorolie en onderhoudsmiddelen gespecialiseerde webshops. De klant vind hier online snel, gemakkelijk en veilig het passende product voor zijn voertuig. Met een veelzijdig aanbod, aantrekkelijke prijzen, korte levertijden en goede service willen we een zo groot mogelijke klantentevredenheid bereiken,‘ benadrukt Thierry Delesalle van Motorolie-centrale.nl.

Om de koper niet het overzicht te laten verliezen en snel het geschikte product voor zijn voertuig te laten vinden, is er op Motorolie-centrale.nl een speciaal voertuigfilter: Daar vult de koper het merk, model en type van zijn voertuig in, waarna hij direct alle daarvoor geschikte producten van talrijke belangrijke producenten te zien krijgt. Via verschillende filterfuncties bestaat de mogelijkheid de keuze te beperken tot bepaalde producenten, beschikbaarheid, eigenschappen of viscositeitsklassen. Bovendien kan de lijst met zoekresultaten naar verschillende categorieën worden gesorteerd, bijvoorbeeld naar de voordeligste aanbiedingen.

Op Motorolie-centrale.nl profiteert de klant van Delticoms 15-jarige ervaring in de online handel met banden en autoaccessoires: Bestelproces, distributie en service zijn perfect op elkaar ingespeeld. Verdere voordelen voor de klant zijn de vele mogelijkheden om te betalen, de korte levertijden en gratis verzending bij een bestelling van 50 euro of meer.

Motorolie online kopen op:

www.motoroeldirekt.de, www.motoroeledirekt.at, www.motoroel-direkt.ch, www.123huilemoteur.fr, www.aceite-de-motor.es, www.oliomotorediretto.it, www.123engineoil.co.uk,www.olie-shop.dk, www.motorolie-centrale.nl, www.moottorioljy24.fi, www.olej-silnikowy24.pl, www.motorolie-centrale.be,

www.engine-oil.ie, www.oleo-do-motor.pt, www.motoroljer.no, www.motorolja-online.se

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

insignis Agentur for
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr