09:41 uur 16-08-2016

Philips introduceert nieuwe reeks audio recorders

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, de toonaangevende deskundige op het gebied van dicteren, biedt zijn klanten nu de mogelijkheid om een Voice Tracer te gebruiken met 8 GB intern geheugen, waardoor de opnametijd ten opzichte van de vorige modellen wordt verdubbeld.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160816005026/nl/

Philips Voice Tracer audio recorder (Photo: Business Wire)Philips Voice Tracer audio recorder (Photo: Business Wire)

De Philips Voice Tracers zijn ideale consumentenproducten voor het opnemen van spontane ideeën, notities, gesprekken, lezingen, interviews en vergaderingen of muziek. “ Opnametoepassingen op smartphones zijn niet opgewassen tegen de kristalheldere geluidskwaliteit en accuduur van onze dicteerapparaten. Onze klanten kunnen nu profiteren van een nog grotere interne opslagruimte en dankzij de USB-aansluiting kunnen ze het apparaat zelfs gebruiken voor externe opslag”, verklaart Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions.

Wat maakt Philips Voice Tracers uniek?

De reeks Philips Voice Tracers is ontwikkeld om buitengewone resultaten voor geluids opname te bieden in iedere situatie. De twee geïntegreerde stereo-microfoons in de Voice Tracer voor notities (DVT2510/2710) zijn ontwikkeld om heldere stemopnamen mogelijk te maken en achtergrondruis te beperken, zelfs in luidruchtige omgevingen. De DVT2710 wordt standaard geleverd met de nieuwste spraakherkenningssoftware Dragon NaturallySpeaking van Nuance, die uw geluidsopnames omzet in een schriftelijk document. De functie AutoAdjust+ van de Voice Tracer voor gesprekken ( DVT4010) is speciaal ontwikkeld voor omgevingen die alsmaar veranderen. Hierdoor wordt ongewenste achtergrondruis sterk teruggedrongen en worden de juiste geluidsparamaters automatisch bijgesteld. Dit is ideaal wanneer meer dan één persoon tegelijkertijd wordt opgenomen. De innovatieve technologie 3Mic AutoZoom+ in de Voice Tracer voor lezingen en interviews ( DVT6010) onderdrukt omgevingsgeluiden, terwijl het zich inzoomt op de stem van de spreker, waardoor kunt genieten van kristalheldere opnames. De nieuwe Voice Tracer DVT7500* biedt muziekliefhebbers 3Mic High-Fidelity, waarmee u de prachtigste klanken van muziek in hun geheel kunt opnemen. Dankzij de XLR-aansluiting (XLR3) biedt het nieuwe apparaat tal van mogelijkheden om de beste audio-opnamekwaliteit voor uw muziek te creëren. En zelfs voor het opnemen van vergaderingen is er een perfecte recorder. De Voice Tracer voor vergaderingen ( DVT8010) met zijn vergadermicrofoon van 360° neemt alle sprekers op, uit alle richtingen, en biedt daarbij gegarandeerd kristalhelder geluid, zelfs in vergaderingen met meer dan vijf deelnemers.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Met de Voice Tracer-reeks van Philips kunt u genieten van uitstekende kwaliteit met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Philips Voice Tracers zijn de ideale hulpmiddelen voor leerlingen en studenten, zangers en songwriters, journalisten en midden- en kleinbedrijven. De Voice Tracers van Philips zijn geschikt voor iedere situatie, of ze nu worden gebruikt als leerhulpmiddel, als ondersteuning voor het maken van nieuwe liedjes, voor het opnemen van vergaderingen of voor het eenvoudigweg opnemen van spontane gedachten, zoals het dagelijkse boodschappenlijstje.

Mogelijkheid voor spraak naar tekst inbegrepen

Philips SpeechLive is de optimale oplossing voor degenen die hun opnames willen omzetten in schriftelijke documenten. De dicteerworkflow-oplossing in de cloud bevat software voorspraakherkenning on-demand in meer dan 20 verschillende talen en een transcriptieservice waarbij opgeleide typisten de opnames van gebruikers uittypen. Philips biedt u nu een gratis proefabonnement van één maand aan voor de nieuwe service.

Voor meer informatie over de huidige producten gaat u naar: www.dictation.philips.com/voice_recorders

*Regionale verkrijgbaarheid van de DVT7500 kan afwijken.

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals de mobiele Philips SpeechAir, de Philips Pocket Memo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec dictation recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Christina Angerer
christina.angerer@speech.com
Tel: +43 1 60529-1488
www.philip s.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr