09:39 uur 16-08-2016

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (het “Bedrijf”) heeft op 15 augustus 2016 een rapport ingediend bij de US Securities en Exchange Commission (“SEC”), zoals vereist per formulier 8-K, om aan te kondigen dat het Bedrijf de aflossing van de totale hoofdsom van $114.871.000 van haar 6,35% achtergestelde InterNotes, zoals verschuldigd op december 2037 (de “Notes”), heeft afgelost. Als gevolg van deze aflossing, heeft het Bedrijf de gedekte schulden opnieuw gedefinieerd om te profiteren van de vervanging van de “Replacement Capital Covenant”, zoals uitgevoerd op 16 februari 2007 in verband met de uitgifte door BAC Capital Trust XIV van de 5,63% vaste naar variabele rente preferente hybride effecten (de “Replacement Capital Covenant”). Met ingang van 15 augustus 2016 zijn de “Notes” niet langer geldig en de 4,750% achtergestelde obligaties van het Bedrijf met de vervaldatum van april 2045 (CUSIP No. 06051GFQ7) vervangen de gedekte schulden met betrekking tot de “Replacement Capital Covenant”).

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, Assistant General Counsel
+1-980-386-5083

Check out our twitter: @NewsNovumpr