14:24 uur 11-08-2016

Red Tulip Systems verwelkomt de voormalige hoofdcommissaris van politie van Boston in de Raad van Advies

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Red Tulip Systems kondigt met genoegen aan dat het bedrijf de voormalige hoofdcommissaris van politie van Boston Edward Davis verwelkomt als formele adviseur. Commissaris Davis gaat zijn uitgebreide ervaring in leiderschap en techniek inbrengen bij het productteam van WorkFone ®.

Commissaris Davis gaf van december 2006 tot oktober 2013 leiding aan het het Boston Police Department, en in die periode daalde de gewelddadige criminaliteit in Boston met 35 procent. Daarnaast leidde commissaris Davis de snelle en doeltreffende reactie op de bomaanslagen tijdens de Boston Marathon in april 2013.

“Commissaris Davis belichaamt het leiderschap dat veilige en open samenlevingen tegenwoordig vereisen. Hij wordt gerespecteerd door zowel de mensen aan wie hij leiding geeft als door de mensen die hij beschermt en dient. Net als wij begrijpt hij de technologie uitstekend, terwijl hij ook beseft dat technologie het meest effectief is als deze leidt tot beter menselijk contact en begrip,” stelt Rob Sutter, CEO en medeoprichter van Red Tulip Systems.

Commissaris Davis geeft nu leiding aan zijn eigen beveiligings- en consultingbedrijf, Edward Davis LLC, in Boston, Massachusetts. Zijn inzichten als voormalig ordehandhaver en consultant zijn veelgezocht voor toekomstige toepassingen van technologie voor handhaving van de openbare orde en gemeenschapsbetrekkingen in de hele wereld.

“Tegenwoordig worden politiemachten geconfronteerd met ongekende dreigingen. Binnen de samenlevingen die we moeten beschermen is veilig beheer van informatie en informanten van groot belang. Het kan het verschil betekenen tussen leven en dood.”

“Red Tulip Systems combineert jarenlange ervaring op het hoogste niveau (van beveiligde informatie) met de allernieuwste technologie voor het veilig beheren van verzamelde human intelligence. Red Tulip Systems maakt deze ingewikkelde taak minder gecompliceerd en biedt tegelijkertijd ook betere bescherming voor de middelen waarmee we onze burgers beveiligen. Ik ben er trots op dat ik deel uit maak van dit geweldige team,“ stelt commissaris Davis.

Commissaris Davis heeft in Singapore, Londen, Noord Ierland, Jordanië, en Israël gewerkt aan beveiligingsproblemen, en is voor zijn inspanningen zowel op lokaal als op nationaal niveau erkend, onder andere door het Police Executive Research Forum, de International Association of Chiefs of Police en de Major Cities Chiefs Association.

Over Red Tulip Systems

Red Tulip Systems is een aanbieder van virtual mobile infrastructure (VMI), gespecialiseerd in beveiligde communicatie en producten voor identiteitsbeheer voor bedrijven en overheidsinstellingen. De producten van Red Tulip Systems brengen mobiele communicatie, apps en gegevens binnen het bestaande beveiligingsveld van de organisatie en laten geen gegevens achter op de daadwerkelijke mobiele apparaten. Voor meer informatie gaat u naar redtulipsystems.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Red Tulip Systems
Josh Petras
CMO –
josh@redtulipsystems.com
+31 20 217 02 42

Check out our twitter: @NewsNovumpr