12:37 uur 11-08-2016

Delticom AG / Motorbandenmarkt.nl: Wat zijn de meest geliefde doelen en de langste ritten in de Bikerzomer 2016? Nu meedoen en winnen!

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Motorbandenmarkt.nl wil weer informatie: Al voor de vierde keer roept de biker-webshop van de grootste online-bandenhandel Delticom motorfans in tien Europese landen op om mee te doen aan een enquête over hun mooiste doelen, reisplannen, langste ritten en favoriete banden. Net als in de afgelopen jaren valt er ook deze keer weer iets te winnen. Onder de deelnemers verloten Motorbandenmarkt.nl en haar zusterwinkels in die landen prijzen ter waarde van meer dan 2000 Euro, waaronder tegoedbonnen voor nieuwe banden, een GARMIN-navigatiesysteem voor motoren en een GoPro-camera inclusief helmhouder.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160811005407/nl/

Motorbandenmarkt.nl vraagt motorrijders opnieuw naar planning, voorkeuren, langste routes en meest g ... Motorbandenmarkt.nl vraagt motorrijders opnieuw naar planning, voorkeuren, langste routes en meest geliefde doelen. (Foto: Business Wire)

Informatie over de Actie „Bikerzomer 2016“:

Alle info en toegang tot de enquête vinden motorfans onder de volgende link:http://www.motorbandenmarkt.nl/Promotie_Biker_Summer.htm.

De actie loopt nog tot en met 30 september 2016. In het afgelopen jaar hebben meer dan 1200 motorrijders in negen Europese landen aan de enquête meegedaan – een record dat de tweewielerexperts van Delticom opnieuw willen overtreffen.

„We zijn steeds weer verbaasd over de creativiteit en veelzijdigheid van motorrijders bij de organisatie van hun ritten en over het doorzettingsvermogen dat ze aan de dag leggen. De uitkomst wordt vast weer spannend; die is ook voor ons van groot nut en laat vooral zien dat elke motorrijder zijn eigen denkbeelden heeft – en daarom passende banden nodig heeft voor de meest uiteenlopende omstandigheden en voorkeuren“, zegt Oliver Pflaum van Motorbandenmarkt.nl.

Als u nog een passende uitrusting voor uw persoonlijke motorzomer 2016 nodig hebt, vindt u opMotorbandenmarkt.nl een uitgebreide keuze aan banden van alle belangrijke fabrikanten en voordelige kwaliteitsmerken, en bovendien onderdelen en accessoires zoals binnenbanden of motorolie tegen aantrekkelijke prijzen. Ze zoektocht naar een passende uitrusting gaat snel en gemakkelijk, bijvoorbeeld door het invullen van het model motor. En om weer vlot de straat op te kunnen, wordt er dankzij een grote voorraad en een eigen magazijnlogistiek snel en betrouwbaar aan het gewenste adres geleverd – ook als u op pad bent – of aan een van de vele werkplaatsen van partners in de omgeving.

Over Motorbandenmarkt.nl

Of het nu om banden voor choppers, sport-en toermotoren of scooters gaat: In het assortiment van deze gerenommeerde webshop vinden motorrijders alles wat hun hartje begeert. Toebehoren als slangen, motorolie en accu‘s alsook mousse voor offroad-banden maken het assortiment van Delticom compleet. Het portfolio van de motorbandenspecialist reikt van alle gevestigde premium fabrikanten voor motorbanden, zoals Pirelli, Continental, Metzeler, Dunlop, Bridgestone en Michelin tot gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Heidenau, Avon, Maxxis of Mittas. Daarnaast biedt Delticom exclusieve verkooplijnen uit verschillende segmenten – zoals het Turkse merk voor scooter- en offroad-banden Anlas, radiaalbanden van Nankang en chopperbanden van Full Bore USA.

Online shop voor eindklanten: www.motorbandenmarkt.nl

Andere online shops in Europa: www.MotorradreifenDirekt.de (DE), www.MotorradreifenDirekt.at (AT), www.MotorradreifenDirekt.ch (CH), www.pneus-moto.fr (FR), www.moto-pneumatici.it (IT), www.neumaticosdemoto.es (ES), www.moto-tyres.co.uk (UK) en andere.

Online shop voor vakhandelaars: www.probanden.nl

Over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

insignis agentur voor Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Deltic om AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr