09:36 uur 10-08-2016

Pluralsight gekozen als winnaar in inaugurele SaaS Awards 2016

SALT LAKE CITY (VS)–(BUSINESS WIRE)– Pluralsight, wereldwijd marktleider op het gebied van online leren voor technologieprofessionals, heeft vandaag bekendgemaakt dat het is verkozen tot winnaar in de categorie ‘Best SaaS Product for Web Development’ in het inaugurele SaaS Awards-programma 2016.

Op grond van de criteria voor deze categorie werd het platform van Pluralsight erkend omdat het een oplossing is die duidelijk aan de behoeften van ontwikkelaars tegemoetkomt. Het on-demand, op de cloud gebaseerde technologieleerplatform biedt technologieprofessionals de mogelijkheid hun vaardigheden te benchmarken tegen die van branchegenoten, actueel gehouden leerpaden te volgen, te leren via door experts geschreven cursussen, nieuwe technologieën uit te proberen via een interactieve laboratoriumomgeving en toegang tot één-op-één begeleiding.

“Ik ben meer dan trots op de niet aflatende inzet van ons team om bedrijven en professionals te helpen gelijke tred te houden met de snelheid van veranderingen in de technologie,” aldus Aaron Skonnard, mede-oprichter en CEO van Pluralsight. “Deze erkenning van de SaaS Awards is het resultaat van de toegewijde groep medewerkers, schrijvers en mentoren van Pluralsight en helpt bij het benadrukken van het belang van onze missie: professioneel technologieleren democratiseren.”

Met een verzameling van 5000 videocursussen geschreven door meer dan 1000 experts in de branche ontwricht het end-to-end platform van Pluralsight het traditionele klaslokaalmodel en biedt een complete digitale leerervaring, waarbij bedrijfstechnologieteams worden voorzien van het vermogen om vaardigheden uit te breiden, productiviteit te verhogen en mee te bewegen met de snelheid van de technologie.

Het SaaS Awards-programma accepteert inzendingen van wereldwijd, waaronder de VS, Canada, Australazië, VK en EMEA. Meer dan 200 organisaties hebben zich ingeschreven in het inaugurele jaar 2016 voor het SaaS Awards-programma, dat verbonden is aan de jaarlijkse Cloud Awards dat nu het zesde jaar ingaat.

“Na het vele harde werken zijn we ontzettend blij om de uiteindelijke lijst met winnaars bekend te kunnen maken – een verzameling van de slimste en beste oplossingen in de SaaS-ruimte van vandaag,” aldus SaaS Awards- en Cloud Awards-organisator Larry Johnson. “Wat ons vooral gelukkiger maakt is om zo’n gevarieerde mix te zien van uitmuntendheid en innovatie die heel letterlijk de wereldbol omvat. Het gaat om een internationale partij waarvoor alle dienstaanbiedingen worden uitgenodigd. Wij kijken ernaar uit nog meer uitmuntendheid te huldigen bij de Cloud Awards 2016-17, die nu openstaat voor inzending, en de SaaS Awards 2017, die eind 2016 open zal staan voor inzending.”

Bijzonderheden over de SaaS Awards en de lijst van winnaars van 2016 zijn beschikbaar op https://www.cloud-awards.com/2016-saas-shortlist/

Over Pluralsight:

Pluralsight is een interactief opleidingsplatform voor bedrijven dat een complete, end-to-end leerervaring biedt voor bedrijven over de hele wereld. Met een abonnement kunnen bedrijven de technologische vooruitgang bijhouden en hun vaardigheden, innovatie en efficiency verbeteren. Pluralsight werd opgericht in 2004 en wordt ingeschakeld door Fortune 500-bedrijven. Het biedt leden on-demand toegang tot een digitaal ecosysteem van opleidingstools, waaronder adaptieve vaardigheidstesten, begeleide leertrajecten, cursussen ontwikkeld door experts, interactieve laboratoria en live-begeleiding. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com.

Over SaaS Awards

SaaS Awards is een zusterprogramma van Cloud Awards, dat opgericht werd in 2011. De SaaS Awards richten zich op de erkenning van uitmuntendheid en innovatie in softwareoplossingen.

Over Cloud Awards

Cloud Awards is een internationaal programma dat sinds 2011 leiders in de branche, innovatoren en organisatorische omzetting in cloud computing erkent en eert. De awards staan open voor grote, kleine, gevestigde en start-up-organisaties van over de hele wereld, met het doel de pioniers die de toekomst van de Cloud zullen vormgeven te vinden en te huldigen terwijl we 2016-17 ingaan en daarna. De categorieën zijn de Software-as-a-Service-award, Most Promising Start-Up (de veelbelovendste starter), en “Best in Mobile”-cloudoplossing.

Finalisten worden geselecteerd door een beoordelingspanel van internationale experts in de branche. Ga voor meer informatie over de Cloud Awards en SaaS Awards naar https://www.cloud-awards.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pluralsight PR
Megan Herrick, VP van Communications
801-784-9135
Megan-Herrick@Pluralsight.com
of
Method Communications
Katy Kenealy
801-828-6056
Katy@methodcommunications.com
of
voor de SaaS Awards
Larry Johnson – organisator 2016
https://www.cloud-awar ds.com/software-as-a-service-awards/
larry@cloud-awards.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr