09:22 uur 09-08-2016

Kezzler is opgenomen in de Market Guide van Gartner voor Track and Trace en serialisatie-oplossing voor Life Sciences-bedrijven

Oslo, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Kezzler AS, een wereldleider in het serialiseren van producteenheden, heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot representatieve verkoper in Gartner’s “Market Guide for Track and Trace and Serialization Software Providers for Life Sciences Companies.

Uit verschillende opkomende enablementcapaciteiten, benadrukte het rapport dat het technologieplatform van Kezzler life science-bedrijven kan voorzien van klanten- en merkbetrokkenheid, algoritmische generatie van serienummers, speciale anti-vervalsingsmogelijkheden, geïntegreerde edge-functionaliteit, verificatie en authentificatie, locatie en real-time status.

“Gedurende de laatste paar jaar is het technologieplatform van Kezzler bewezen door ons werk in India en Aziatische landen met sommige van de grootste farmaceutische bedrijven en producten ter wereld, waaronder Pfizer’s Viagra, Lipitor en Norvasc evenals Roche’s Avastin, Herceptin en Rituxan,” zei Thomas Kormendi, CEO van Kezzler. “Wij geloven dat de nominatie door Garnter als een representatieve verkoper de waarde van onze oplossing voor klanten kracht bijzet.”

Volgens Gartner kan serialisatie track en trace realiseren door serienummers (unieke codes, streepjescodes of directe kentekens) op fysieke labels, verpakkingen of zelfs op de producten zelf. Serienummers maken het traceren van producten op dataniveau mogelijk in de gehele toeleveringsketen. Er kan ook extra data worden geconfigureerd om meer veiligheid, traceerbaarheid of enablement te garanderen.

Serialisatie wordt op een operationeel niveau toegepast met de fysieke verbinding van gegevensdragers aan producten, normaal gesproken tijdens het verpakken/etiketteren. Serialisatie wordt ook toegepast op in de IT, bij de levering en op ondernemingsniveau voor het opnemen, versturen en interpreteren van specifieke datasets van serienummers in de toeleveringsketen.

Met toegang tot gartner.com, is de directe link naar het onderzoeksdocument http://www.gartner.com/document/3396634.

Over Kezzler

Kezzler AS is een wereldmarktleider op het gebied van serialisatietechnologie en bedrijfsplatforms ontworpen voor de industrie. De missie van Kezzler is het standaardiseren van serialisatie en het veranderen van wereldwijde bedrijfspraktijken door productitems digitaal uniek en interactief te maken. Kezzler heeft vestigingen in de Verenigde Staten, India, Oostenrijk en Nederland. Ga voor meer informatie over Kezzler naar  www.kezzler.com.

Gartner disclaimer

Gartner onderschrijft geen van de aanbieders, producten of diensten die in de publicaties worden beschreven en adviseert gebruikers van technologie om niet uitsluitend te kiezen voor leveranciers die de hoogste score of andere vermeldingen hebben behaald. De onderzoeksresultaten van Gartner zijn gebaseerd op de meningen van Gartners research-organisatie en moeten niet als feiten worden opgevat. Gartner wijst alle garanties, uitdrukkelijk of stilzwijgend, met betrekking tot haar onderzoek af. Daaronder vallen ook alle garanties met betrekking tot verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kezzler AS
Paul Laland, 1-415-519-6610
p.laland@kezzler.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr