14:12 uur 29-07-2016

Mindbreeze geeft een onafhankelijk onderzoeksinstituut de opdracht om een enquête uit te voeren over zoekmachines voor bedrijven

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze maakte vandaag bekend dat Forrester Consulting, een onafhankelijk marktonderzoeksbureau, een enquête heeft uitgevoerd in opdracht van de Oostenrijkse leverancier Mindbreeze met de titel ‘Let Modern Search Solutions Be ‘the Brains’ of Your Enterprise’*. Het onderwerp van de enquête was gericht op het gebruik van moderne zoektechnologieën voor het omgaan met bedrijfskennis.

De resultaten waren duidelijk: de huidige trend is intelligent kennisbeheer op basis van zoekmachines binnen het bedrijf. In 2015 gebruikte bijna 43% van de respondenten een zoekmachines binnen hun bedrijf, een verdubbeling van de behoefte aan dit soort applicaties ten opzichte van vorig jaar.

Voor de deelnemers aan de enquête waren de voordelen van een zoekmachine binnen hun bedrijf duidelijk: de beschikbaarheid van intelligente zoekhulpmiddelen en de integratie van ondernemingsbrede zoekopdrachten verhoogt de productiviteit en efficiëntie van werknemers. Meer dan 70% van de respondenten optimaliseerde hun klantenservice, en bijna 62% versnelde hun werkproces door minder tijd en moeite te besteden aan zoeken.

24% van de respondenten van de enquête vond de configuratie van nieuwe databronnen zeer tijds- en arbeidsintensief.

Bovendien wordt de invoering van moderne zoekmachines binnen het bedrijf – op apparatuur in het bijzonder – steeds sneller en gemakkelijker. Nu al had een derde van de respondenten slechts 1-2 weken nodig voor de volledige implementatie en 13% van de respondenten had minder dan een week nodig.

De hele studie kan gratis worden gedownload via https://www.mindbreeze.com/forrester-consulting-thought-leadership-paper-2016

“Een zoekmachine in een bedrijf is van cruciaal belang. Deze enquête bevestigt de behoefte aan lichtgewicht kennisbeheer en hoogwaardige zoekmachines zoals de Mindbreeze InSpire. Bedrijven van elke omvang erkennen nu duidelijk dat de toekomstige beveiliging van het concurrentievermogen en het succes van het bedrijf direct verband houdt met het duurzame gebruik van de beschikbare informatie ,” verklaart Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze.

* ‘Let Modern Search Solutions Be ‘the Brains‘of Your Enterprise.’ Een studie uitgevoerd door Forrester Consulting in opdracht van Mindbreeze. Gepubliceerd in juni 2016

Over Mindbreeze

Mindbreeze, gevestigd in Linz, Oostenrijk, is een toonaangevende leverancier van apparatuur met zoekmachinemogelijkheden voor enterprise search en kennisbeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindbreeze
Ulrike Kogler, +43 732 606162-620
pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr