09:33 uur 28-07-2016

Pluralsight introduceert nieuwe inhoudscategorie Informatie- en cyberveiligheid om organisaties te helpen beter te reageren op cyberaanvallen en beveiligingslekken

SALT LAKE CITY (VS)–(BUSINESS WIRE)– Pluralsight, de wereldleider in online onderwijs voor IT-professionals, heeft vandaag zijn nieuwe inhoudscategorie Informatie- en cyberveiligheid gelanceerd. De inhoudscategorie begint op het onderwijsplatform van Pluralsight met vier leerpaden en meer dan 90 cursussen, samengesteld door deskundigen binnen de industrie. Dit hulpmiddel dat ontwikkeld is om professionals op het gebied van veiligheid, ontwikkeling en IT uit te rusten met de meest actuele en kritische gebieden van informatie- en cyberveiligheid ,zal voortdurend geactualiseerd worden en bedrijven de vaardigheden geven die nodig zijn om gevoelige en gepatenteerde informatie te beschermen, kritieke systemen te versterken, en te voldoen aan de naleving en regelgeving op het gebied van gegevensveiligheid.

“Er is een steeds grotere behoefte aan trainingen op het gebied van cyberveiligheid om ons te beschermen tegen cyberaanvallen,” aldus Gary Eimerman, VP van IT ops content bij Pluralsight. “Door onze inhoudscategorie Informatie- en cyberveiligheid te creëren, hebben we het beste talent in de branche samen laten komen om professionals te voorzien van de kennis en vaardigheden die zij nodig hebben om hun informatie veilig te houden, hun systemen te beveiligen en hun bedrijven te managen ten tijde van destructieve digitale aanvallen en kwetsbaarheden.”

Meer dan 60 procent van CEO’s wereldwijd zien cyberaanvallen, met inbegrip van het gebrek aan gegevensveiligheid, als een groot probleem. Recente spraakmakende beveiligingslekken en verhoogde regelgeving en toezicht door overheden en de desbetreffende sector hebben ervoor gezorgd dat informatie- en cyberveiligheid een hoge prioriteit is voor technologieteams, leiders en bedrijven. Pluralsights training inzake informatie- en cyberveiligheid zorgt ervoor dat teams zich in de frontlinie bevinden met best practices en standaarden. Om kostbare aanvallen en stilstandtijd te voorkomen is het uitermate belangrijk om professionals uit te rusten met deze kennis zodat het gevaar voor de vitale bedrijfsgegevens en -systemen geminimaliseerd wordt. De op beveiliging gerichte training helpt professionals hun vaardigheden te verbeteren zodat hun organisaties en klanten beter beschermd kunnen worden.

“Pluralsight is de enige plek die ik benader om meer te leren over werkrelevante onderwerpen, en in het bijzonder over veiligheid,” aldus Marc Dubach, veiligheidsanalist en lid van Pluralsight. “Of ik nu een compleet nieuwe technologie moet leren, mijn kennis moet opfrissen of diepere inzichten wil verkrijgen, Pluralsight heeft altijd de cursus die ik nodig heb. Het is mijn bron geweest voor het leren van een aantal onwikkelaarsvaardigheden en IT-best practices, en het heeft me geleerd hoe ik meer penetratietesten kan uitvoeren die me onmiddellijk helpen om mijn sites veiliger te maken.”

Volgens de 2015 (ISC)² Global Information Security Workforce Study, lijden bedrijven momenteel aan een personeelsgebrek binnen de cyberveiligheidsteams, een probleem dat zich door zal zetten en zal leiden tot een gebrek van 1,5 miljoen professionals in 2020. Pluralsights inhoudscategorie Informatie- en cyberveiligheid biedt veiligheidsprofessionals een groeiend aantal cursussen over een groot aantal veiligheidsgerelateerde onderwerpen, inclusief penetratietesting, auditing, incidentrespons en digitaal forensisch onderzoek, ethisch hacken, veiligheids- en risicomanagement, beveiligingsengineering en meer. De leerpaden helpen gebruikers om hun voortgang voor een onderwerp of voorbereiding voor een certificatie in kaart te brengen.

Ga voor meer informatie over Pluralsights inhoudscategorie Informatie- en cyberveiligheid naar www.pluralsight.com/product/content/information-and-cyber-security.

Over Pluralsight

Pluralsight is een interactief opleidingsplatform voor bedrijven dat een complete, end-to-end leerervaring biedt voor bedrijven over de hele wereld. Met een abonnement kunnen bedrijven de technologische vooruitgang bijhouden en hun vaardigheden, innovatie en efficiency verbeteren. Pluralsight werd opgericht in 2004 en wordt ingeschakeld door Fortune 500-bedrijven. Het biedt leden on-demand toegang tot een digitaal ecosysteem van opleidingstools, waaronder adaptieve vaardigheidstesten, begeleide leertrajecten, cursussen onder leiding van experts, interactieve laboratoria en live-begeleiding. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160727006689/nl/

Contacts

Pluralsight PR
Megan Herrick, VP of Communications
801-784-9135
Megan-Herrick@Pluralsight.com
of
Method Communications
Katy Kenealy
801-828-6056
Katy@methodcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr