09:16 uur 26-07-2016

SESTEK verkozen tot beste aanbieder van technologieoplossingen op de Call Center Week Excellence Awards van 2016

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– SESTEK (Speech Enabled Software Technologies) is onlangs verkozen tot de beste aanbieder van technologieoplossingen op de Call Center Week Excellence Awards in Las Vegas, VS.

Jaarlijks prijst IQPC de meest innovatieve oplossingen voor callcentra op basis van creativiteit en de mate waarin de uitvoering van de oplossingen betrekking heeft op het volledige spectrum van callcenterfuncties. SESTEK viel in de prijzen voor zijn producten, namelijk Voice Biometrics, Speech Analytics en Natural Dialog.

Professor Levent ARSLAN, CEO, droeg de prijs op aan het SESTEK-team en zijn klanten met de volgende verklaring: “Wij zijn een ambitieuze groep die de beste oplossingen in hun soort voor spraaktechnologie biedt. Onze klanten stellen niet alleen ons technisch perfectionisme op prijs, maar ook de manier waarop we de producten afstemmen op hun behoeften. In tegenstelling tot grote bedrijven, blijven wij contact houden met onze klanten tijdens het volledige proces. De feedback van onze klanten is van essentieel belang om onze technologieën systematisch te verbeteren en een consistente klantervaring te bieden. Door de voortdurende communicatie dalen hun kosten terwijl de performance stijgt en ze ervaren een betere klantenrelatie. Ons vermogen om ons aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten maakt van ons een sterke speler in deze sector en zal ons helpen verder te groeien. Hoewel we klein zijn begonnen in 2000, groeit SESTEK aan een snel tempo in Chicago en Dubai door oplossingen in verschillende talen aan te bieden, namelijk Arabisch en Engels. We stellen de steun van onze bestaande klanten erg op prijs en kijken ernaar uit oplossingen te vinden voor nieuwe klanten en hun behoeften.”

SESTEK (Speech Enabled Software Technologies) is een internationale aanbieder van oplossingen in spraaktechnologie, met inbegrip van Speech Analytics, Voice Biometrics, Text-to-Speech en Natural Dialog. SESTEK is gebouwd op zijn gepatenteerde technologieën, zijn vooruitstrevende rol in de samenwerking tussen de academische wereld en de industrie, en een groeiend aantal klanten uit diverse sectoren. Door de performance en stabiliteit van de technologieën van SESTEK en de flexibiliteit om oplossingen op de behoeften van hun klanten af te stemmen, heeft het snelgroeiende bedrijf een unieke positie ten opzichte van zijn concurrenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160725006190/nl/

Contacts

SESTEK
Hilal Bakanay
hilal.bakanay@sestek.com.

Check out our twitter: @NewsNovumpr