09:20 uur 26-07-2016

print24.com en DDK PRINT BIG nu met voor mobiele telefoon geoptimaliseerde websites

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online printer UNITEDPRINT SE, die beschikt over print24.com en DDK PRINT BIG onder haar leidende merken, lanceert voor de mobiele telefoon geoptimaliseerde websites met een bestelfunctie voor elk van de portalen. Klanten kunnen nu bestellingen plaatsen en daarvoor betalen met behulp van een mobiele service van print24 en DDK.

Klanten worden nu door het bestelproces geleid met een gebruiksvriendelijke interface, zelfs als ze onderweg zijn. Het gehele assortiment van UNITEDPRINT SE – waaronder de populaire topsellers – is verkrijgbaar op deze websites. “Veel van onze klanten verkrijgen nu vaker toegang tot ons online aanbod op een smartphone of tablet dan via een standaard desktop computer. Daarom zijn we verheugd om te kunnen aankondigen dat we de prijsconfiguratie en het volledige bestelproces beschikbaar hebben gemaakt op mobiele apparaten, inclusief de mogelijkheid om te betalen met behulp van conventionele betaalmethoden,” aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Innovatie/Marketing bij UNITEDPRINT SE. “Het mobiele ontwerp maakt het navigeren op kleinere schermen duidelijk en zeer eenvoudig,” voegt hij eraan toe.

De nieuwe voor de mobiele telefoon geoptimaliseerde websites zijn nu te vinden op https://mobile.print24.com/ and https://mobile.ddkprintbig.com/ en kunnen worden geraadpleegd op elk moderne mobiele apparaat.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

De originele brontaaltekst van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen geleverd om u van dienst te zijn, en verwijzingen naar de brontaaltekst, die de enige versie van de tekst is die rechtsgevolgen heeft, moeten worden opgenomen.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160725006236/nl/

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr