11:13 uur 22-07-2016

Peace Arch Hiroshima Project organiseert muziekfestival voor de realisatie van wereldvrede

HIROSHIMA, Japan–(BUSINESS WIRE)— Het uitvoerende comité van het ‘Peace Arch Hiroshima Project’ (voorzitter van het uitvoerend comité: Hidehiko Yuzaki, gouverneur van de prefectuur Hiroshima) organiseert het muziekfestival ‘Peace Arch Hiroshima Project’ voor de wereldvrede, zoals beschreven in het ‘International Peace Hiroshima-Based Project’.

Aan het vredesconcert in Hiroshima deze zomer, doen zowel wereldberoemde artiesten als lokale artiesten uit Hiroshima mee. Via de universele taal van muziek willen zij een sterke vredesboodschap de wereld in sturen. Beelden van het Requiem Concert, uitgevoerd op een piano die de atoombom heeft overleefd, worden de wereld ingezonden via 4k 360-graden beeldenvan het geavanceerdste soort.

Music Festival Toward the Realization of “International Peace Hiroshima-Based Concept”

HIROSHIMA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Peace Arch Hiroshima Project Executive Committee (Executive Committee Chairperson: Hidehiko Yuzaki, Governor of Hiroshima Prefecture) will hold the Music Festival “Peace Arch Hiroshima Project” for the “Realization of World Peace” declared in the “International Peace Hiroshima-Based Project.” Hiroshima’s “Message of Peace” Concerts will be held this summer with the participation of both world-famous artists and local artists from Hiroshima to send a strong message of peace through the universal language of music to the world. Images of the Requiem Concert performed on a piano that survived the atomic bomb will be delivered to the world via the world’s most-advanced 4K supported 360-degree image.

(Special Site of the Peace Arch Hiroshima Project)
http://www.peace-arch-hiroshima.net/pa16/en/index.shtml

[Project Goal]

We will hold this music festival with the goal of sending a strong message of peace from Hiroshima to the world through the universal language of music and build a mechanism that continuously supports activities contributing to peace.

[Concert Outline]

Classic Concert

Date: July 23 (Sat)
Place: Hiroshima Bunka Gakuen HBG Hall
Performers: Kazuyoshi Akiyama (Conductor), Hiroshima Symphony Orchestra, and others

Local Artist Concert

Date:

August 20 (Sat)

Place: Hiroshima Prefectural Citizen’s Culture Center
Performers: Kenta Morimoto, Elisabeth University of Music, and others

Requiem Concert

Date: August 22 (Mon)
Place: In front of the Atomic Bomb Dome in Hiroshima Peace Memorial Park
Performer: Mami Hagiwara

Outline

Business Name: Peace Arch Hiroshima Project Executive Committee
Representative: Hidehiko Yuzaki, Governor of Hiroshima Prefecture
Location: 10-52, Motomachi, Naka-ku, Hiroshima City, Hiroshima 730-8511 (in the prefectural office)

Contacts

[Contact Information for Inquiries regarding this Press Release]
Hiroshima Television Corporation
Yuta Katayama, +81-82-249-1219
Innovation Business Department
Main Content Editorial Office
y-katayama@htv.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr